1
Breng het water aan de kook en laat kort afkoelen. Laat het zakje thee 5 minuten trekken in het warme water en verwijder het.
2
Snijd de citroen doormidden. Pers de ene helft uit en snijd de andere helft in fijne schijfjes. Voeg het citroensap, de citroenschijfjes en de honing bij de thee.
3
Laat de thee helemaal afkoelen en zet 1 uur in de koelkast.
4
Vul het glas met de ijsblokjes en overgiet met de thee. Serveer meteen.
1
Breng het water aan de kook en laat kort afkoelen. Laat het zakje thee 5 minuten trekken in het warme water en verwijder het.
2
Snijd de citroen doormidden. Pers de ene helft uit en snijd de andere helft in fijne schijfjes. Voeg het citroensap, de citroenschijfjes en de honing bij de thee.
3
Laat de thee helemaal afkoelen en zet 1 uur in de koelkast.
4
Vul het glas met de ijsblokjes en overgiet met de thee. Serveer meteen.