Recept zoekresultatenKippenlapjes ‘saltimbocca’ met citroen en salie, halve tomaten in de oven, tagliatelle
Recept zoekresultatenKippenlapjes ‘saltimbocca’ met citroen en salie, halve tomaten in de oven, tagliatelle
Delhaize logo
  • Kippenlapjes ‘saltimbocca’ met citroen en salie, halve tomaten in de oven, tagliatelle

Kippenlapjes ‘saltimbocca’ met citroen en salie, halve tomaten in de oven, tagliatelle

Kippenlapjes ‘saltimbocca’ met citroen en salie, halve tomaten in de oven, tagliatelle
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 sneetjes Bayonneham
  • 1 streepje balsamicoazijn
  • 500 g biokipfilet
  • 2 el bloem
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 el olijfolie
  • 3 takjes salie
  • 2 takjes tijm
  • 300 g verse biotagliatelle
  • 20 cl witte wijn
  • 1 citroen
  • 4 grote tomaten
  • sap van 1 citroen
  • zout
  • zwarte peper
  • 4 sneetjes Bayonneham
  • 1 streepje balsamicoazijn
  • 500 g biokipfilet
  • 2 el bloem
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 el olijfolie
  • 3 takjes salie
  • 2 takjes tijm
  • 300 g verse biotagliatelle
  • 20 cl witte wijn
  • 1 citroen
  • 4 grote tomaten
  • sap van 1 citroen
  • zout
  • zwarte peper