1
Verwarm de oven voor op 210°C.
2
Klop voor de biscuit, in een keukenrobot de suiker en de eieren schuimig. Zeef de bloem en spatel die voorzichtig onder het ei-suiker-beslag. Voeg rode kleurstof toe tot je de gewenste kleur bekomt. Stort het beslag uit op een bakplaat bekleed met bakpaier. Strijk af zodat het beslag overal dezelfde dikte heeft. Bak 8 minuten op 210°C.
3
Haal de biscuit uit de oven en leg er een vochtige propere handdoek over. Draai de bakplaat om. Rol de biscuit voorzichtig tot een rol en laat in de vochtige handdoek afkoelen.
4
Klop de room tot slagroom en voeg de bloemsuiker toe. Klop verder op tot stevige room. Voeg de Griekse yoghurt toe en klop nog even verder op.
5
Rol de biscuit terug af en bestrijk met een keukenpenseel met veenbessensap. Vervolgens een laagje frambozenconfituur. Rol de biscuit terog op.
6
Bestrijk de kerststronk langs alle kanten met de slagroom.
1
Verwarm de oven voor op 210°C.
2
Klop voor de biscuit, in een keukenrobot de suiker en de eieren schuimig. Zeef de bloem en spatel die voorzichtig onder het ei-suiker-beslag. Voeg rode kleurstof toe tot je de gewenste kleur bekomt. Stort het beslag uit op een bakplaat bekleed met bakpaier. Strijk af zodat het beslag overal dezelfde dikte heeft. Bak 8 minuten op 210°C.
3
Haal de biscuit uit de oven en leg er een vochtige propere handdoek over. Draai de bakplaat om. Rol de biscuit voorzichtig tot een rol en laat in de vochtige handdoek afkoelen.
4
Klop de room tot slagroom en voeg de bloemsuiker toe. Klop verder op tot stevige room. Voeg de Griekse yoghurt toe en klop nog even verder op.
5
Rol de biscuit terug af en bestrijk met een keukenpenseel met veenbessensap. Vervolgens een laagje frambozenconfituur. Rol de biscuit terog op.
6
Bestrijk de kerststronk langs alle kanten met de slagroom.