1
Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de zoete aardappelen, snijd ze in frietjes en bestrijk ze langs alle kanten met olijfolie. Bedek de ovenplaat met bakpapier en verdeel er de frietjes over. Kruid ze met peper, zout en bestrooi ze met geriste tijm. Bak ze 25 min. in de oven.
2
Meng de eieren met peper en zout. Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout. Haal ze door de bloem, tik er de overtollige bloem af en dompel ze in de losgeklopte eieren. Haal ze ten slotte door de panko. Bak de schnitzels goudbruin op een matig vuurtje in 2 grote braadpannen met een beetje druivenpitolie (warm, maar niet dampend).
3
Maak de saus: meng de mosterd, de yoghurt, de fijngehakte dragon, peper en zout.
4
Laat de schnitzels op keukenpapier uitlekken en serveer ze met de zoete aardappelfrietjes, de saus en citroen. Geef er een slaatje bij.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de zoete aardappelen, snijd ze in frietjes en bestrijk ze langs alle kanten met olijfolie. Bedek de ovenplaat met bakpapier en verdeel er de frietjes over. Kruid ze met peper, zout en bestrooi ze met geriste tijm. Bak ze 25 min. in de oven.
2
Meng de eieren met peper en zout. Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout. Haal ze door de bloem, tik er de overtollige bloem af en dompel ze in de losgeklopte eieren. Haal ze ten slotte door de panko. Bak de schnitzels goudbruin op een matig vuurtje in 2 grote braadpannen met een beetje druivenpitolie (warm, maar niet dampend).
3
Maak de saus: meng de mosterd, de yoghurt, de fijngehakte dragon, peper en zout.
4
Laat de schnitzels op keukenpapier uitlekken en serveer ze met de zoete aardappelfrietjes, de saus en citroen. Geef er een slaatje bij.