Recept zoekresultatenKalfsgebraad met jagerssaus, kroketjes en witloofsalade
Delhaize logo
  • Kalfsgebraad met jagerssaus, kroketjes en witloofsalade
    A

Kalfsgebraad met jagerssaus, kroketjes en witloofsalade

door Jeroen Meus
Kalfsgebraad met jagerssaus, kroketjes en witloofsaladeA
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 100 g amandelschilfers
  • 2 el notenolie
  • peper en zout (voor de salade)
  • 1 scheutje Xérèsazijn
  • 200 g gekookte kastanjes
  • 50 g gedroogde veenbessen
  • 1 bosje waterkers
  • 2 stronkjes witloof
  • peper en zout (voor de amandelkroketjes)
  • 1 klontje boter (voor de amandelkroketjes)
  • 1 snufje nootmuskaat
  • 1,3 dl water
  • 100 g bloem (voor de amandelkroketjes)
  • 500 g aardappelen
  • 1 kg kalfsgebraad
  • 4 eieren
  • peper
  • 4 g boter
  • 1 dl rode wijn
  • 2 dl bruine fond
  • 1 takje verse tijm
  • 2 blaadjes laurier
  • 1 el suiker
  • 1 el bloem
  • 150 g verse zilveruitjes
  • 300 g Parijse champignons
  • 200 g gezouten spek
  • 100 g amandelschilfers
  • 2 el notenolie
  • peper en zout (voor de salade)
  • 1 scheutje Xérèsazijn
  • 200 g gekookte kastanjes
  • 50 g gedroogde veenbessen
  • 1 bosje waterkers
  • 2 stronkjes witloof
  • peper en zout (voor de amandelkroketjes)
  • 1 klontje boter (voor de amandelkroketjes)
  • 1 snufje nootmuskaat
  • 1,3 dl water
  • 100 g bloem (voor de amandelkroketjes)
  • 500 g aardappelen
  • 1 kg kalfsgebraad