Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Kalfsgebraad met jagerssaus, kroketjes en witloofsalade
Kalfsgebraad met jagerssaus, kroketjes en witloofsalade
door Jeroen Meus
Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
6 porties
100 g
amandelschilfers
2 el
notenolie
peper en zout (voor de salade)
1 scheutje
Xérèsazijn
200 g
gekookte kastanjes
50 g
gedroogde veenbessen
1 bosje
waterkers
2 stronkjes
witloof
peper en zout (voor de amandelkroketjes)
1 klontje
boter (voor de amandelkroketjes)
1 snufje
nootmuskaat
1,3 dl
water
100 g
bloem (voor de amandelkroketjes)
500 g
aardappelen
1 kg
kalfsgebraad
4
eieren
peper
4 g
boter
1 dl
rode wijn
2 dl
bruine fond
1 takje
verse tijm
2 blaadjes
laurier
1 el
suiker
1 el
bloem
150 g
verse zilveruitjes
300 g
Parijse champignons
200 g
gezouten spek
100 g
amandelschilfers
2 el
notenolie
peper en zout (voor de salade)
1 scheutje
Xérèsazijn
200 g
gekookte kastanjes
50 g
gedroogde veenbessen
1 bosje
waterkers
2 stronkjes
witloof
peper en zout (voor de amandelkroketjes)
1 klontje
boter (voor de amandelkroketjes)
1 snufje
nootmuskaat
1,3 dl
water
100 g
bloem (voor de amandelkroketjes)
500 g
aardappelen
1 kg
kalfsgebraad
Toon meer