Recept zoekresultatenKalfsfricassee
Delhaize logo
  • Kalfsfricassee
    A

Kalfsfricassee

KalfsfricasseeA
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 800 g kalfsblanquette
  • 200 g kalfsgehakt
  • 1 stengel selder
  • 250 g witte champignons
  • 150 g zilveruitjes in azijn
  • 40 g bloem
  • 2 dl room
  • 1 l kalfsfond
  • 30 g boter
  • 6 el olijfolie
  • 2 takjes tijm
  • 2 blaadjes laurier
  • 800 g kalfsblanquette
  • 200 g kalfsgehakt
  • 1 stengel selder
  • 250 g witte champignons
  • 150 g zilveruitjes in azijn
  • 40 g bloem
  • 2 dl room
  • 1 l kalfsfond
  • 30 g boter
  • 6 el olijfolie
  • 2 takjes tijm
  • 2 blaadjes laurier