Recept zoekresultatenKabeljauwpapillot met courgettes, krieltjes en rode pesto
Delhaize logo
  • Kabeljauwpapillot met courgettes, krieltjes en rode pesto

Kabeljauwpapillot met courgettes, krieltjes en rode pesto

Kabeljauwpapillot met courgettes, krieltjes en rode pesto
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 600 g kabeljauwfilet
  • 1 zakje gekookte krieltjes (450 g)
  • 1 schaal verse rode pesto (100 g)
  • 1/2 bussel basilicum
  • 4 takjes tijm
  • 2 kleine courgettes
  • 1 limoen
  • peper
  • 600 g kabeljauwfilet
  • 1 zakje gekookte krieltjes (450 g)
  • 1 schaal verse rode pesto (100 g)
  • 1/2 bussel basilicum
  • 4 takjes tijm
  • 2 kleine courgettes
  • 1 limoen
  • peper

Begin met koken

: 15 min. + 20 min. kooktijd
1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snij 4 lange rechthoeken bakpapier en vouw ze in twee.
2
Snij de courgettes en de krieltjes in blokjes. Meng ze met de pesto en verdeel ze over elke reep bakpapier, netjes in het midden. Snij de kabeljauw in 4 delen en leg ze op de courgettes en krieltjes. Voeg er peper, zout, tijmblaadjes, limoenschijfjes en basilicumblaadjes bij. Sluit de papillotten en leg ze op de bakplaat. Bak 20 min.
3
Serveer goed warm.
1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snij 4 lange rechthoeken bakpapier en vouw ze in twee.
2
Snij de courgettes en de krieltjes in blokjes. Meng ze met de pesto en verdeel ze over elke reep bakpapier, netjes in het midden. Snij de kabeljauw in 4 delen en leg ze op de courgettes en krieltjes. Voeg er peper, zout, tijmblaadjes, limoenschijfjes en basilicumblaadjes bij. Sluit de papillotten en leg ze op de bakplaat. Bak 20 min.
3
Serveer goed warm.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Moederdag,Romantisch diner
Hoofdgerecht
Lente,Herfst
Hoofdgerecht