Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Kabeljauwhaasje met gebakken bloemkool en mousselinesaus
Recept zoekresultaten
Kabeljauwhaasje met gebakken bloemkool en mousselinesaus
Kabeljauwhaasje met gebakken bloemkool en mousselinesaus
Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
4 porties
600 g
kabeljauwhaasje
3 el
olijfolie
1
bloemkool
30 g
geklaarde boter (‘Le beurre des Chefs’ Carlsbourg)
1
eidooier (voor de saus)
5 cl
witte wijn
80 g
gesmolten geklaarde boter (voor de saus)
1/4 bussel
fijngehakte bieslook (voor de saus)
600 g
kabeljauwhaasje
3 el
olijfolie
1
bloemkool
30 g
geklaarde boter (‘Le beurre des Chefs’ Carlsbourg)
1
eidooier (voor de saus)
5 cl
witte wijn
80 g
gesmolten geklaarde boter (voor de saus)
1/4 bussel
fijngehakte bieslook (voor de saus)