Recept zoekresultatenKabeljauwhaasje met gebakken bloemkool en mousselinesaus
Recept zoekresultatenKabeljauwhaasje met gebakken bloemkool en mousselinesaus
Delhaize logo
  • Kabeljauwhaasje met gebakken bloemkool en mousselinesaus
    A

Kabeljauwhaasje met gebakken bloemkool en mousselinesaus

Kabeljauwhaasje met gebakken bloemkool en mousselinesausA
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 600 g kabeljauwhaasje
  • 3 el olijfolie
  • 1 bloemkool
  • 30 g geklaarde boter (‘Le beurre des Chefs’ Carlsbourg)
  • 1 eidooier (voor de saus)
  • 5 cl witte wijn
  • 80 g gesmolten geklaarde boter (voor de saus)
  • 1/4 bussel fijngehakte bieslook (voor de saus)
  • 600 g kabeljauwhaasje
  • 3 el olijfolie
  • 1 bloemkool
  • 30 g geklaarde boter (‘Le beurre des Chefs’ Carlsbourg)
  • 1 eidooier (voor de saus)
  • 5 cl witte wijn
  • 80 g gesmolten geklaarde boter (voor de saus)
  • 1/4 bussel fijngehakte bieslook (voor de saus)