1
Pel en snijd de sjalotten fijn. Stoof de helft aan in wat olijfolie en voeg het saffraanpoeder toe. Laat even stoven en blus af met de witte wijn. Voeg de visfond en daarna de room toe. Laat ongeveer 5 minuten inkoken. Controleer de kruiding en voeg indien nodig peper en een beetje zout toe. Mix de saus en giet ze door een zeef in een andere steelpan.
2
Smelt de geklaarde boter in een antikleefpan. Bebloem ondertussen de kabeljauwhaasjes en bak ze aan beide zijden ongeveer 4 minuten. Controleer of de vis gaar is, zoniet laat je deze nog even verder garen.
3
Stoof ondertussen de rest van de sjalot aan in de olijfolie en voeg de gespoelde zeekraal toe. Stoof gaar en kruid bij met peper van de molen.
1
Pel en snijd de sjalotten fijn. Stoof de helft aan in wat olijfolie en voeg het saffraanpoeder toe. Laat even stoven en blus af met de witte wijn. Voeg de visfond en daarna de room toe. Laat ongeveer 5 minuten inkoken. Controleer de kruiding en voeg indien nodig peper en een beetje zout toe. Mix de saus en giet ze door een zeef in een andere steelpan.
2
Smelt de geklaarde boter in een antikleefpan. Bebloem ondertussen de kabeljauwhaasjes en bak ze aan beide zijden ongeveer 4 minuten. Controleer of de vis gaar is, zoniet laat je deze nog even verder garen.
3
Stoof ondertussen de rest van de sjalot aan in de olijfolie en voeg de gespoelde zeekraal toe. Stoof gaar en kruid bij met peper van de molen.