Recept zoekresultatenKabeljauwhaas met gestoofde zeekraal en roomsausje met saffraan
Recept zoekresultatenKabeljauwhaas met gestoofde zeekraal en roomsausje met saffraan
Delhaize logo
  • Kabeljauwhaas met gestoofde zeekraal en roomsausje met saffraan

Kabeljauwhaas met gestoofde zeekraal en roomsausje met saffraan

Kabeljauwhaas met gestoofde zeekraal en roomsausje met saffraan
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 600 g kabeljauwhaasje
  • 3 doosjes (van 75 g) zeekraal
  • 2 sjalotten
  • 2 dl room 35%
  • 4 dl visfond
  • 1 dl witte wijn
  • 1/2 doosje (van 140 g) bio zongedroogde tomaatjes
  • 1/2 kokertje saffraanpoeder
  • 2 el olijfolie
  • 25 g geklaarde boter
  • 4 el bloem
  • peper
  • 600 g kabeljauwhaasje
  • 3 doosjes (van 75 g) zeekraal
  • 2 sjalotten
  • 2 dl room 35%
  • 4 dl visfond
  • 1 dl witte wijn
  • 1/2 doosje (van 140 g) bio zongedroogde tomaatjes
  • 1/2 kokertje saffraanpoeder
  • 2 el olijfolie
  • 25 g geklaarde boter
  • 4 el bloem
  • peper