Recept zoekresultatenKabeljauw met grijze garnalen, wittewijnsaus en preistoemp
Recept zoekresultatenKabeljauw met grijze garnalen, wittewijnsaus en preistoemp
Delhaize logo
  • Kabeljauw met grijze garnalen, wittewijnsaus en preistoemp
    B

Kabeljauw met grijze garnalen, wittewijnsaus en preistoemp

Kabeljauw met grijze garnalen, wittewijnsaus en preistoempB
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 600 g Baron van kabeljauw
  • 200 g gepelde grijze garnalen
  • 4 takjes peterselie
  • 2 el olijfolie
  • peper
  • 1 sjalot (voor de saus)
  • 1 dl room (voor de saus)
  • 3 el melk (voor de saus)
  • 1 dl droge witte wijn (voor de saus)
  • 40 g boter (voor de saus)
  • 1 el ‘visfond in poeder’ Maggi (voor de saus)
  • peper en zout (voor het sausje)
  • 3 preiwitten (voor de preistoemp)
  • 800 g grote bloemige aardappelen (voor de preistoemp)
  • 1 gevogeltebouillonblokje (voor de preistoemp)
  • peper en zout (voor de preistoemp)
  • 600 g Baron van kabeljauw
  • 200 g gepelde grijze garnalen
  • 4 takjes peterselie
  • 2 el olijfolie
  • peper
  • 1 sjalot (voor de saus)
  • 1 dl room (voor de saus)
  • 3 el melk (voor de saus)
  • 1 dl droge witte wijn (voor de saus)
  • 40 g boter (voor de saus)
  • 1 el ‘visfond in poeder’ Maggi (voor de saus)
  • peper en zout (voor het sausje)
  • 3 preiwitten (voor de preistoemp)
  • 800 g grote bloemige aardappelen (voor de preistoemp)
  • 1 gevogeltebouillonblokje (voor de preistoemp)