1
Verwarm de oven voor op th. 5/6 – 160°C.
2
Bereid het deeg met de garde, klop goed na enkele toevoeging.
3
Begin met de zachte boter, 150 g suiker, de olijfolie en het zout.
4
Voeg vervolgens de helft van de bloem toe en dan de eieren.
5
Doe er de rest van de bloem bij en meng nog.
6
Giet er geleidelijk aan en al roerend de wijn bij.
7
Leg bakpapier in een ronde, diepe taartvorm en stort er het deeg in.
8
Leg er de druiven bovenop (ze zullen zakken tijdens het bakken).
9
Laat gedurende 45 min in de oven bakken.
10
Bestrooi met 20 g suiker en laat in de vorm afkoelen.
11
Serveer op kamertemperatuur.
1
Verwarm de oven voor op th. 5/6 – 160°C.
2
Bereid het deeg met de garde, klop goed na enkele toevoeging.
3
Begin met de zachte boter, 150 g suiker, de olijfolie en het zout.
4
Voeg vervolgens de helft van de bloem toe en dan de eieren.
5
Doe er de rest van de bloem bij en meng nog.
6
Giet er geleidelijk aan en al roerend de wijn bij.
7
Leg bakpapier in een ronde, diepe taartvorm en stort er het deeg in.
8
Leg er de druiven bovenop (ze zullen zakken tijdens het bakken).
9
Laat gedurende 45 min in de oven bakken.
10
Bestrooi met 20 g suiker en laat in de vorm afkoelen.
11
Serveer op kamertemperatuur.