1
Doe de diepgevroren erwtjes in een steelpan, overgiet ze met water en breng aan de kook. Kook ze 2 min., giet ze af en laat ze onder koud water schrikken. Mix ze kort in een smalle beker met de muntblaadjes, de olijfolie met citroen, peper en zout. Voeg de gehakte gedroogde tomaten toe.
2
Verwarm een grillpan zonder toevoeging van vetstof. Smeer de broodsneetjes lichtjes in met de olijfolie. Kruid met peper en zout. Gril ze in de braadpan. Besmeer ze met erwtenhummus.
3
Verwarm de druivenpitolie in een grote braadpan. Breek 3 of 4 eieren in de heel warme (maar niet dampende) olie en bak ze tot de randen krokant zijn. Kruid met peper en zout. Leg de eieren op de boterhammen (bak de rest van de eieren en beleg er alle boterhammen mee).
4
Voeg een beetje Espelettepeper toe en bestrooi met tuinkers. Het wordt zonder twijfel een prachtige dag!
1
Doe de diepgevroren erwtjes in een steelpan, overgiet ze met water en breng aan de kook. Kook ze 2 min., giet ze af en laat ze onder koud water schrikken. Mix ze kort in een smalle beker met de muntblaadjes, de olijfolie met citroen, peper en zout. Voeg de gehakte gedroogde tomaten toe.
2
Verwarm een grillpan zonder toevoeging van vetstof. Smeer de broodsneetjes lichtjes in met de olijfolie. Kruid met peper en zout. Gril ze in de braadpan. Besmeer ze met erwtenhummus.
3
Verwarm de druivenpitolie in een grote braadpan. Breek 3 of 4 eieren in de heel warme (maar niet dampende) olie en bak ze tot de randen krokant zijn. Kruid met peper en zout. Leg de eieren op de boterhammen (bak de rest van de eieren en beleg er alle boterhammen mee).
4
Voeg een beetje Espelettepeper toe en bestrooi met tuinkers. Het wordt zonder twijfel een prachtige dag!