Delhaize logo
  • Jagersaus
    C

Jagersaus

door Jeroen De Pauw
JagersausC
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 200 g baconreepjes
  • 175 g mini witte champignons
  • 150 g diepgevroren zilveruitjes
  • 2 takjes tijm
  • 2 dl rode wijn
  • 4 dl runderbouillon
  • 1 kl tomatenconcentraat
  • 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
  • 10 g boter
  • peper
  • zout
  • 200 g baconreepjes
  • 175 g mini witte champignons
  • 150 g diepgevroren zilveruitjes
  • 2 takjes tijm
  • 2 dl rode wijn
  • 4 dl runderbouillon
  • 1 kl tomatenconcentraat
  • 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
  • 10 g boter
  • peper
  • zout