1
Verwarm de melk in een steelpan. Haal de pan net voor het kookpunt van het vuur en roer het citroensap onder de melk. De bereiding gaat schiften: bekleed een zeef met een groot stuk gaas of een zeefdoek, giet er het mengsel in en laat uitlekken. Pers goed, vouw de hoeken samen en wring zoveel mogelijk vocht uit de verkregen kaas. Kruid de bereiding met zout. Bekleed een kleine pot naar keuze met vershoudfolie en druk er de bereiding goed in aan. Leg er een gewicht bovenop en zet 1 u in de koelkast.
2
Maak de saus: hak de rode peper heel fijn, doe hem in een kom en meng hem goed met de rest van de ingrediënten.
3
Ontvorm de paneer en snijd hem in blokjes. Snijd de komkommer, de rode ui en de mango met de mandoline in fijne plakjes. Snipper de rode peper. Dresseer alles met de spinazieblaadjes in een grote schaal en bestrooi met de paneerblokjes. Dien koel op.
1
Verwarm de melk in een steelpan. Haal de pan net voor het kookpunt van het vuur en roer het citroensap onder de melk. De bereiding gaat schiften: bekleed een zeef met een groot stuk gaas of een zeefdoek, giet er het mengsel in en laat uitlekken. Pers goed, vouw de hoeken samen en wring zoveel mogelijk vocht uit de verkregen kaas. Kruid de bereiding met zout. Bekleed een kleine pot naar keuze met vershoudfolie en druk er de bereiding goed in aan. Leg er een gewicht bovenop en zet 1 u in de koelkast.
2
Maak de saus: hak de rode peper heel fijn, doe hem in een kom en meng hem goed met de rest van de ingrediënten.
3
Ontvorm de paneer en snijd hem in blokjes. Snijd de komkommer, de rode ui en de mango met de mandoline in fijne plakjes. Snipper de rode peper. Dresseer alles met de spinazieblaadjes in een grote schaal en bestrooi met de paneerblokjes. Dien koel op.