1
Klop met een mixer de eierdooiers witschuimig met de suiker.
2
Maak de crème anglaise: zet de melk op het vuur met de overlangs gesneden vanillepeul en breng aan de kook. Voeg de melk langzaam toe bij het eierdooiermengsel en doe opnieuw in de pan. Zet op het vuur en laat zachtjes indikken tot de gewenste dikte.
3
Klop het eiwit op met de suiker tot een stevige massa. Vorm quenelles met behulp van 2 eetlepels en pocheer ze in de lichtjes kokende melk met de opengesneden vanillepeulen.
4
Neem een diep schaaltje, leg de quenellen op de crème anglaise en versier met amandelschilfers en caramelsaus.
1
Klop met een mixer de eierdooiers witschuimig met de suiker.
2
Maak de crème anglaise: zet de melk op het vuur met de overlangs gesneden vanillepeul en breng aan de kook. Voeg de melk langzaam toe bij het eierdooiermengsel en doe opnieuw in de pan. Zet op het vuur en laat zachtjes indikken tot de gewenste dikte.
3
Klop het eiwit op met de suiker tot een stevige massa. Vorm quenelles met behulp van 2 eetlepels en pocheer ze in de lichtjes kokende melk met de opengesneden vanillepeulen.
4
Neem een diep schaaltje, leg de quenellen op de crème anglaise en versier met amandelschilfers en caramelsaus.