1
Verwarm de hotdogbroodjes in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende 2-3 min of enkele minuten op een barbecuegrill.
2
Bak de hotdogworsten gedurende 5 min. in een warme pan met olie of kook ze gedurende 5 min. in gezouten water op een laag vuurtje.
3
Snijd de ijsbergsla in fijne reepjes en meng met de bieslookdressing.
4
Snijd de hotdogbroodjes open en besmeer de binnenkanten met een eetlepel salsa verde. Plaats in elk broodje een hotdog worst. Verdeel de verschillende sauzen (ketchup, mosterd en bbq-saus) over de hotdogs. Beleg verder met een flinke lepel ijsbergsla en werk af met een paar augurkschijfjes en bestrooi royaal met gebakken uitjes.
1
Verwarm de hotdogbroodjes in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende 2-3 min of enkele minuten op een barbecuegrill.
2
Bak de hotdogworsten gedurende 5 min. in een warme pan met olie of kook ze gedurende 5 min. in gezouten water op een laag vuurtje.
3
Snijd de ijsbergsla in fijne reepjes en meng met de bieslookdressing.
4
Snijd de hotdogbroodjes open en besmeer de binnenkanten met een eetlepel salsa verde. Plaats in elk broodje een hotdog worst. Verdeel de verschillende sauzen (ketchup, mosterd en bbq-saus) over de hotdogs. Beleg verder met een flinke lepel ijsbergsla en werk af met een paar augurkschijfjes en bestrooi royaal met gebakken uitjes.