Recept zoekresultatenHoge chocoladetaart met zoute karamel
Recept zoekresultatenHoge chocoladetaart met zoute karamel
Delhaize logo
  • Hoge chocoladetaart met zoute karamel

Hoge chocoladetaart met zoute karamel

Hoge chocoladetaart met zoute karamel
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
20 porties
  • 12 eieren (medium)
  • 210 g tarwebloem (+ extra voor de taartvormen)
  • 165 g maiszetmeel
  • 375 g fijne suiker
  • 2 afgestreken el cacao
  • boter voor de bakvorm
  • 1 snufje zout
  • 3,3 dl slagroom (voor de karamel met gezouten boter)
  • 200 g kristalsuiker (voor de karamel met gezouten boter)
  • 2 el warm water
  • 100 g gezouten boter
  • 4 dl slagroom (voor de chocoladeganache)
  • 400 g chocolade ‘Callets Dessert’
  • 100 g boter (voor de chocoladeganache)
  • 12 eieren (medium)
  • 210 g tarwebloem (+ extra voor de taartvormen)
  • 165 g maiszetmeel
  • 375 g fijne suiker
  • 2 afgestreken el cacao
  • boter voor de bakvorm
  • 1 snufje zout
  • 3,3 dl slagroom (voor de karamel met gezouten boter)
  • 200 g kristalsuiker (voor de karamel met gezouten boter)
  • 2 el warm water
  • 100 g gezouten boter
  • 4 dl slagroom (voor de chocoladeganache)
  • 400 g chocolade ‘Callets Dessert’
  • 100 g boter (voor de chocoladeganache)