Recept zoekresultatenHeerlijke boterham met Danone cottage cheese, zalm en zomergroentjes
Delhaize logo
  • Heerlijke boterham met Danone cottage cheese, zalm en zomergroentjes
    A

Heerlijke boterham met Danone cottage cheese, zalm en zomergroentjes

Heerlijke boterham met Danone cottage cheese, zalm en zomergroentjesA
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 plakjes gerookte zalm
  • 4 radijzen
  • 4 voorgekookte babybietjes bio
  • 200 g Danone cottage cheese
  • 4 sneetjes zuurdesembrood
  • dille
  • 2 el olijfolie
  • peper
  • 4 plakjes gerookte zalm
  • 4 radijzen
  • 4 voorgekookte babybietjes bio
  • 200 g Danone cottage cheese
  • 4 sneetjes zuurdesembrood
  • dille
  • 2 el olijfolie
  • peper

Begin met koken

: 20 min.
1
Gril het brood in de pan met de olijfolie en laat afkoelen. Snijd de babybieten in plakjes.
2
Spoel de radijzen en snijd ze in fijne plakjes. Besmeer het brood met cottage cheese en kruid met peper.
3
Werk de boterham af met stukjes zalm, de radijzen, de bietjes en enkele takjes dille.
1
Gril het brood in de pan met de olijfolie en laat afkoelen. Snijd de babybieten in plakjes.
2
Spoel de radijzen en snijd ze in fijne plakjes. Besmeer het brood met cottage cheese en kruid met peper.
3
Werk de boterham af met stukjes zalm, de radijzen, de bietjes en enkele takjes dille.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 556; energie (kCal): 132; vetten (g): 4,9; verzadigde vetten (g): 1,1; koolhydraten (g): 14,1; suikers (g): 5,1; vezels (g): ; eiwitten (g): 6,9; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 332,9
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 556; energie (kCal): 132; vetten (g): 4,9; verzadigde vetten (g): 1,1; koolhydraten (g): 14,1; suikers (g): 5,1; vezels (g): ; eiwitten (g): 6,9; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 332,9
Ontbijt
Herfst
Ontbijt