1
Laat het wafelijzer opwarmen en verwarm de oven voor op 150 graden.
2
Meng de bloem met het bakpoeder en zout. Voeg het ei en de Boursin toe en meng goed door. Voeg daarna de melk en olie toe en meng door tot een glad beslag. Meng als laatste de cheddar door het beslag.
3
Gebruik een ijsschep voor een portie, 1 schep per wafel, en laat de wafels 3 a 4 minuten bakken. Wil je ze wat zachter, bak ze dan iets korter. Leg in de oven om warm te houden.
4
Breng intussen een steelpan met water aan de kook. Wanneer het water kookt, voeg de eieren toe en zet de timer op 6 minuten voor zachtgekookte eieren. Indien je meer fan bent van hardgekookt, dan laat je ze enkele minuten langer koken.
5
Verhit wat olie in een pan en wok de asperges 4 minuten aan. Beleg de wafels met een stuk gerookte zalm, extra Boursin Sjalot en bieslook, een aantal asperges en als laatste het ei. Breng verder op smaak met peper en zout.
1
Laat het wafelijzer opwarmen en verwarm de oven voor op 150 graden.
2
Meng de bloem met het bakpoeder en zout. Voeg het ei en de Boursin toe en meng goed door. Voeg daarna de melk en olie toe en meng door tot een glad beslag. Meng als laatste de cheddar door het beslag.
3
Gebruik een ijsschep voor een portie, 1 schep per wafel, en laat de wafels 3 a 4 minuten bakken. Wil je ze wat zachter, bak ze dan iets korter. Leg in de oven om warm te houden.
4
Breng intussen een steelpan met water aan de kook. Wanneer het water kookt, voeg de eieren toe en zet de timer op 6 minuten voor zachtgekookte eieren. Indien je meer fan bent van hardgekookt, dan laat je ze enkele minuten langer koken.
5
Verhit wat olie in een pan en wok de asperges 4 minuten aan. Beleg de wafels met een stuk gerookte zalm, extra Boursin Sjalot en bieslook, een aantal asperges en als laatste het ei. Breng verder op smaak met peper en zout.