⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenHartige wafels met Boursin
Delhaize logo
  • Hartige wafels met Boursin

Hartige wafels met Boursin

Hartige wafels met Boursin
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 2 tl Boursin Sjalot & Bieslook
  • 100 g Tarwebloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 7 eieren
  • 150 ml melk
  • 1 el olie
  • 50 g geraspte cheddar
  • 100 g groene aspergepunten
  • 150 g gerookte zalm
  • Kiemen (optioneel)
  • Peper
  • zout
  • 2 tl Boursin Sjalot & Bieslook
  • 100 g Tarwebloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 7 eieren
  • 150 ml melk
  • 1 el olie
  • 50 g geraspte cheddar
  • 100 g groene aspergepunten
  • 150 g gerookte zalm
  • Kiemen (optioneel)
  • Peper
  • zout

Begin met koken

1
Laat het wafelijzer opwarmen en verwarm de oven voor op 150 graden.
2
Meng de bloem met het bakpoeder en zout. Voeg het ei en de Boursin toe en meng goed door. Voeg daarna de melk en olie toe en meng door tot een glad beslag. Meng als laatste de cheddar door het beslag.
3
Gebruik een ijsschep voor een portie, 1 schep per wafel, en laat de wafels 3 a 4 minuten bakken. Wil je ze wat zachter, bak ze dan iets korter. Leg in de oven om warm te houden.
4
Breng intussen een steelpan met water aan de kook. Wanneer het water kookt, voeg de eieren toe en zet de timer op 6 minuten voor zachtgekookte eieren. Indien je meer fan bent van hardgekookt, dan laat je ze enkele minuten langer koken.
5
Verhit wat olie in een pan en wok de asperges 4 minuten aan. Beleg de wafels met een stuk gerookte zalm, extra Boursin Sjalot en bieslook, een aantal asperges en als laatste het ei. Breng verder op smaak met peper en zout.
1
Laat het wafelijzer opwarmen en verwarm de oven voor op 150 graden.
2
Meng de bloem met het bakpoeder en zout. Voeg het ei en de Boursin toe en meng goed door. Voeg daarna de melk en olie toe en meng door tot een glad beslag. Meng als laatste de cheddar door het beslag.
3
Gebruik een ijsschep voor een portie, 1 schep per wafel, en laat de wafels 3 a 4 minuten bakken. Wil je ze wat zachter, bak ze dan iets korter. Leg in de oven om warm te houden.
4
Breng intussen een steelpan met water aan de kook. Wanneer het water kookt, voeg de eieren toe en zet de timer op 6 minuten voor zachtgekookte eieren. Indien je meer fan bent van hardgekookt, dan laat je ze enkele minuten langer koken.
5
Verhit wat olie in een pan en wok de asperges 4 minuten aan. Beleg de wafels met een stuk gerookte zalm, extra Boursin Sjalot en bieslook, een aantal asperges en als laatste het ei. Breng verder op smaak met peper en zout.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Lente
Ontbijt

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

Verse roomkaas | Sjalot & Bieslook | 150g
Boursin Verse roomkaas | Sjalot & Bieslook | 150g
150 gr
2
99
Tarwebloem
Delhaize Tarwebloem
1 kg
  • little-lione.external.82792960.svg
0
35
Gist droog
Dr. oetker Gist droog
4 x 7 gr
2
85
Eieren | Verschillende grootte | Bio
Delhaize Eieren | Verschillende grootte | Bio
12 st
Bio
    4
    85
    Zonnebloemolie
    Vandemoortele Zonnebloemolie
    1 l
    3
    59
    Cheddar | Geraspt
    Delhaize Cheddar | Geraspt
    150 gr
    3
    99
    Groene asperges | Mini
    Delhaize Groene asperges | Mini
    110 gr
    4
    49
    Gerookte Zalm | Gravadlax
    John Ross Gerookte Zalm | Gravadlax
    2 × 140 gr
    7
    99
    Sojascheuten | Bio
    Delhaize Sojascheuten | Bio
    100 gr
    Bio
      1
      55

      Reeds in je keuken

      Melk | Halfvolle | Belgische
      Delhaize Melk | Halfvolle | Belgische
      6 x 1 l
      • little-lione.external.82792960.svg
      6
      89
      Peper | Groen | Gepekeld
      Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
      60 gr
      1
      69
      Zeezout | Fijn | Jodium
      Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
      125 gr
      0
      69
      Totaal:
      €40,64