1
Snij de druiven in 2, zet ze opzij. Schil de uien en snij ze in sneden. Stoof ze in een beetje boter op een zacht vuurtje en laat ze gedurende 25 min. fruiten tot wanneer ze goed gekleurd en zacht zijn.
2
Maak de saus klaar: meng de whisky, de ketchup, de sojasaus, de honing, de mosterd, de Worcestershire saus en peper goed.
3
Verwarm de oven voor op 200ºC. Kruid de burger met peper en zout. Bak ze naar smaak met een beetje vetstof op een pan op een stevig vuurt. Leg 1 fijne snede stilton en een snede cheddar op het vlees, laat 1 min. verder bakken op een zacht vuurtje om de kaas te laten smelten.
4
Steek de burgerbroodjes in de oven volgens de instructies op de verpakking. Garneer de saus en de uienkonfijt. Voeg aan het stiltonvlees, de druiven en een blaadje salade toe. Eindig met het brood en dien meteen op.
1
Snij de druiven in 2, zet ze opzij. Schil de uien en snij ze in sneden. Stoof ze in een beetje boter op een zacht vuurtje en laat ze gedurende 25 min. fruiten tot wanneer ze goed gekleurd en zacht zijn.
2
Maak de saus klaar: meng de whisky, de ketchup, de sojasaus, de honing, de mosterd, de Worcestershire saus en peper goed.
3
Verwarm de oven voor op 200ºC. Kruid de burger met peper en zout. Bak ze naar smaak met een beetje vetstof op een pan op een stevig vuurt. Leg 1 fijne snede stilton en een snede cheddar op het vlees, laat 1 min. verder bakken op een zacht vuurtje om de kaas te laten smelten.
4
Steek de burgerbroodjes in de oven volgens de instructies op de verpakking. Garneer de saus en de uienkonfijt. Voeg aan het stiltonvlees, de druiven en een blaadje salade toe. Eindig met het brood en dien meteen op.