1
Verwarm de oven voor op 170°C. Schil de zoete aardappelen en snijd ze met de mandoline in ultrafijne plakjes. Hak de broccoli grof.
2
Schik afwisselend laagjes groenten en gerookte zalm, zoals voor een lasagne, in 2 kleine, licht geoliede ovenschaaltjes.
3
Meng de eieren met de verse kaas, de helft van de verkruimelde geitenkaas, de helft van de gehakte peterselie en peper en zout. Giet het mengsel voorzichtig op de groenten, kruid met wat extra peper en bak 25 min. goudbruin in de oven.
4
Werk af met de rest van de geitenkaas en de peterselie. Dien warm op.
1
Verwarm de oven voor op 170°C. Schil de zoete aardappelen en snijd ze met de mandoline in ultrafijne plakjes. Hak de broccoli grof.
2
Schik afwisselend laagjes groenten en gerookte zalm, zoals voor een lasagne, in 2 kleine, licht geoliede ovenschaaltjes.
3
Meng de eieren met de verse kaas, de helft van de verkruimelde geitenkaas, de helft van de gehakte peterselie en peper en zout. Giet het mengsel voorzichtig op de groenten, kruid met wat extra peper en bak 25 min. goudbruin in de oven.
4
Werk af met de rest van de geitenkaas en de peterselie. Dien warm op.