⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenGroenteburgers, pasta met peterseliepesto en gegrilde, halve tomaten
Delhaize logo
  • Groenteburgers, pasta met peterseliepesto en gegrilde, halve tomaten
    A

Groenteburgers, pasta met peterseliepesto en gegrilde, halve tomaten

Groenteburgers, pasta met peterseliepesto en gegrilde, halve tomatenA
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 groenteburgers
  • 250 g verse tagliatelle
  • 6 tomaten
  • 50 g gemengde noten
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 50 g geraspte parmezaan
  • 12 cl olijfolie (voor de pesto)
  • 2 el olijfolie (voor de pan)
  • peper
  • zout
  • 4 groenteburgers
  • 250 g verse tagliatelle
  • 6 tomaten
  • 50 g gemengde noten
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 50 g geraspte parmezaan
  • 12 cl olijfolie (voor de pesto)
  • 2 el olijfolie (voor de pan)
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 20 min
1
Verwijder de dikste stelen van de peterselie, spoel de rest en zwier droog in de slacentrifuge. Doe de droge peterselie in de beker van de hakmolen (nettogewicht: ong. 50 g), voeg de olijfolie toe, de noten, de parmezaan, peper en zout. Laat malen tot een homogene pesto, fijn of grof gemalen, afhankelijk van eigen smaak.
2
Breng voor de pasta gezouten water in een kookpot aan de kook.
3
Verwarm de helft van de olijfolie in een braadpan en bak de groenteburgers aan beide kanten goudbruin op zacht vuur.
4
Halveer de tomaten. Verwarm de rest van de olie in een grote pan en rooster de tomaten aan beide kanten op hoog vuur. Kruid met peper en zout.
5
Kook de pasta “al dente” en giet af. Doe de pasta opnieuw in de kookpot (van het vuur), voeg de pesto toe en meng krachtig.
6
Serveer alles warm.
1
Verwijder de dikste stelen van de peterselie, spoel de rest en zwier droog in de slacentrifuge. Doe de droge peterselie in de beker van de hakmolen (nettogewicht: ong. 50 g), voeg de olijfolie toe, de noten, de parmezaan, peper en zout. Laat malen tot een homogene pesto, fijn of grof gemalen, afhankelijk van eigen smaak.
2
Breng voor de pasta gezouten water in een kookpot aan de kook.
3
Verwarm de helft van de olijfolie in een braadpan en bak de groenteburgers aan beide kanten goudbruin op zacht vuur.
4
Halveer de tomaten. Verwarm de rest van de olie in een grote pan en rooster de tomaten aan beide kanten op hoog vuur. Kruid met peper en zout.
5
Kook de pasta “al dente” en giet af. Doe de pasta opnieuw in de kookpot (van het vuur), voeg de pesto toe en meng krachtig.
6
Serveer alles warm.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 797; energie (kCal): 191; vetten (g): 12,7; verzadigde vetten (g): 2; koolhydraten (g): 12,1; suikers (g): 3,2; vezels (g): 2,2; eiwitten (g): 6,6; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 873,25
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 797; energie (kCal): 191; vetten (g): 12,7; verzadigde vetten (g): 2; koolhydraten (g): 12,1; suikers (g): 3,2; vezels (g): 2,2; eiwitten (g): 6,6; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 873,25
Amerikaans
Vegetarisch
Kids
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Hamburgerbroodje | Met sesamtopping | Bio
Delhaize Hamburgerbroodje | Met sesamtopping | Bio
2 × 4 x 50 gr
Bio
    3
    39
    Tagliatelle | Bio
    Delhaize Tagliatelle | Bio
    250 gr
    Bio
      2
      49
      Trostomaten | Bio
      Delhaize Trostomaten | Bio
      2 × 500 gr
      Bio
        3
        49
        Mix | pinda-Cashewnoten
        Delhaize Mix | pinda-Cashewnoten
        165 gr
        • little-lione.external.82792960.svg
        3
        19
        Bladpeterselie | Verpakt
        Delhaize Bladpeterselie | Verpakt
        100 gr
        1
        49
        Pamesello | Geraspt
        Pamesello Pamesello | Geraspt
        2 × 40 gr
        1
        59

        Reeds in je keuken

        Olijfolie | Culinaire
        Delhaize Olijfolie | Culinaire
        50 cl
        5
        25
        Peper | Groen | Gepekeld
        Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
        60 gr
        1
        69
        Zeezout | Fijn | Jodium
        Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
        125 gr
        0
        69
        Totaal:
        €24,11