⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenGroene soep met fijne schijfjes rundvlees
Delhaize logo
  • Groene soep met fijne schijfjes rundvlees
    B

Groene soep met fijne schijfjes rundvlees

Groene soep met fijne schijfjes rundvleesB
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 el arachide-olie
  • 150 g biefstuk
  • 15 g boter
  • 150 g extra fijne boontjes
  • 150 g extra fijne erwten
  • 1 l runderbouillon
  • 150 g slablaadjes
  • 2 uien
  • 1 el arachide-olie
  • 150 g biefstuk
  • 15 g boter
  • 150 g extra fijne boontjes
  • 150 g extra fijne erwten
  • 1 l runderbouillon
  • 150 g slablaadjes
  • 2 uien

Begin met koken

1
Breng de bouillon aan de kook. Pel de uien en hak ze fijn. Maak de boontjes schoon en snijd ze in kleine stukjes. Maak de slablaadjes schoon, was ze, zwier ze droog en snijd ze in fijne reepjes.
2
Fruit de stukjes ui 3 min in de warme olie. Voeg er de bouillon, de boontjes, de erwten en de slablaadjes aan toe. Dek het geheel af, breng aan de kook en laat 15 min op een matig vuur koken.
3
Snijd de biefstuk in kleine reepjes en laat deze gedurende 2 min goudbruin worden in een bakpan met warme boter. Bestrooi met zout en peper.
4
Mix de soep als ze gaar is, maar zorg ervoor dat er hele stukjes groenten in blijven zitten.
5
Voeg de stukjes biefstuk toe aan de soep, controleer of ze voldoende gekruid is en laat ze nog 5 min op een matig vuur doorkoken.
6
La cuisson terminée, mixez le potage en veillant à laisser des morceaux de légumes entiers.
7
Versez la poêlée de bifteck dans le potage et rectifiez l'assaisonnement, puis terminez la cuisson 5 min. à feu moyen.
1
Breng de bouillon aan de kook. Pel de uien en hak ze fijn. Maak de boontjes schoon en snijd ze in kleine stukjes. Maak de slablaadjes schoon, was ze, zwier ze droog en snijd ze in fijne reepjes.
2
Fruit de stukjes ui 3 min in de warme olie. Voeg er de bouillon, de boontjes, de erwten en de slablaadjes aan toe. Dek het geheel af, breng aan de kook en laat 15 min op een matig vuur koken.
3
Snijd de biefstuk in kleine reepjes en laat deze gedurende 2 min goudbruin worden in een bakpan met warme boter. Bestrooi met zout en peper.
4
Mix de soep als ze gaar is, maar zorg ervoor dat er hele stukjes groenten in blijven zitten.
5
Voeg de stukjes biefstuk toe aan de soep, controleer of ze voldoende gekruid is en laat ze nog 5 min op een matig vuur doorkoken.
6
La cuisson terminée, mixez le potage en veillant à laisser des morceaux de légumes entiers.
7
Versez la poêlée de bifteck dans le potage et rectifiez l'assaisonnement, puis terminez la cuisson 5 min. à feu moyen.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 143; energie (kCal): 34; vetten (g): 1,7; verzadigde vetten (g): 0,6; koolhydraten (g): 2,1; suikers (g): 0,8; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 2,9; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 157,39
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 143; energie (kCal): 34; vetten (g): 1,7; verzadigde vetten (g): 0,6; koolhydraten (g): 2,1; suikers (g): 0,8; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 2,9; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 157,39
Gluten vrij
Kids
Overig
Voorgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Marcassou Ardense Filet
100 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Bonen | Extra fijn | Verpakt
Delhaize Bonen | Extra fijn | Verpakt
200 gr
1
79
Erwtjes | Veld
Bonduelle Erwtjes | Veld
150 gr
2
89
Fond | Rund
Lacroix Fond | Rund
3 × 40 cl
5
09
Kropsla | Kluit
Delhaize Kropsla | Kluit
1 st
1
29
Gesneden ajuinen
Delhaize Gesneden ajuinen
600 gr
  • frozen.external.af58c8a6.svg
1
45

Reeds in je keuken

Olie | Arachide
Delhaize Olie | Arachide
1 l
  • little-lione.external.82792960.svg
3
19
Boter | Gezouten
Paysan Breton Boter | Gezouten
125 gr
2
39
Totaal:
€22,69

Deze recepten kan je ook leuk vinden