1
Breng de bouillon aan de kook. Pel de uien en hak ze fijn. Maak de boontjes schoon en snijd ze in kleine stukjes. Maak de slablaadjes schoon, was ze, zwier ze droog en snijd ze in fijne reepjes.
2
Fruit de stukjes ui 3 min in de warme olie. Voeg er de bouillon, de boontjes, de erwten en de slablaadjes aan toe. Dek het geheel af, breng aan de kook en laat 15 min op een matig vuur koken.
3
Snijd de biefstuk in kleine reepjes en laat deze gedurende 2 min goudbruin worden in een bakpan met warme boter. Bestrooi met zout en peper.
4
Mix de soep als ze gaar is, maar zorg ervoor dat er hele stukjes groenten in blijven zitten.
5
Voeg de stukjes biefstuk toe aan de soep, controleer of ze voldoende gekruid is en laat ze nog 5 min op een matig vuur doorkoken.
6
La cuisson terminée, mixez le potage en veillant à laisser des morceaux de légumes entiers.
7
Versez la poêlée de bifteck dans le potage et rectifiez l'assaisonnement, puis terminez la cuisson 5 min. à feu moyen.
1
Breng de bouillon aan de kook. Pel de uien en hak ze fijn. Maak de boontjes schoon en snijd ze in kleine stukjes. Maak de slablaadjes schoon, was ze, zwier ze droog en snijd ze in fijne reepjes.
2
Fruit de stukjes ui 3 min in de warme olie. Voeg er de bouillon, de boontjes, de erwten en de slablaadjes aan toe. Dek het geheel af, breng aan de kook en laat 15 min op een matig vuur koken.
3
Snijd de biefstuk in kleine reepjes en laat deze gedurende 2 min goudbruin worden in een bakpan met warme boter. Bestrooi met zout en peper.
4
Mix de soep als ze gaar is, maar zorg ervoor dat er hele stukjes groenten in blijven zitten.
5
Voeg de stukjes biefstuk toe aan de soep, controleer of ze voldoende gekruid is en laat ze nog 5 min op een matig vuur doorkoken.
6
La cuisson terminée, mixez le potage en veillant à laisser des morceaux de légumes entiers.
7
Versez la poêlée de bifteck dans le potage et rectifiez l'assaisonnement, puis terminez la cuisson 5 min. à feu moyen.