⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Delhaize logo
  • Groene omelet
    A

Groene omelet

Groene omeletA
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
  • 4 eieren
  • 120 g spinazie
  • 1 avocado
  • 50 g jonge sla
  • 1 kl olijfolie
  • 1 kl zwarte sesamzaadjes
  • peper en zout
  • 100 g gedopte edamameboontjes
  • 4 eieren
  • 120 g spinazie
  • 1 avocado
  • 50 g jonge sla
  • 1 kl olijfolie
  • 1 kl zwarte sesamzaadjes
  • peper en zout
  • 100 g gedopte edamameboontjes

Begin met koken

: 10 min.
1
Mix de eieren met de spinazie en peper en zout. Giet de helft van dit mengsel in een licht geoliede koekenpan en laat het op een zacht vuurtje stollen. Zet een groot deksel op de pan, neem deksel en pan goed vast en draai alles om. Laat de omelet van het deksel in de braadpan glijden en bak ze nog 1 min. Houd ze warm terwijl je de 2de omelet bakt.
2
Schil de avocado en snijd hem in dunne, lange plakjes.
3
Beleg elke omelet met sla, edamameboontjes en avocado. Plooi ze in 2, bestrooi met zwarte sesamzaadjes en dien meteen op.
1
Mix de eieren met de spinazie en peper en zout. Giet de helft van dit mengsel in een licht geoliede koekenpan en laat het op een zacht vuurtje stollen. Zet een groot deksel op de pan, neem deksel en pan goed vast en draai alles om. Laat de omelet van het deksel in de braadpan glijden en bak ze nog 1 min. Houd ze warm terwijl je de 2de omelet bakt.
2
Schil de avocado en snijd hem in dunne, lange plakjes.
3
Beleg elke omelet met sla, edamameboontjes en avocado. Plooi ze in 2, bestrooi met zwarte sesamzaadjes en dien meteen op.
Nutritionele informatie
A
Energie: 606 kcal
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Vegetarisch
Brunch
Lunch

Deze recepten kan je ook leuk vinden