1
Doe de eieren in een steelpan met koud water, breng aan de kook en laat gedurende 9 à 10 min koken, volgens de grootte van de eieren.
2
Snijd de augurkjes en de uitjes in azijn fijn. Meng ze met mayonaise en peterselie.
3
Laat de eieren uitlekken en dompel ze enkele minuten onder in koud water. Pel ze en garneer ze naar smaak met stukjes wortel, olijf en/of kerstomaat om er zo diertjes, paddenstoelen, enz van te maken.
4
Dien op met tartaarsaus en een beetje sla.
1
Doe de eieren in een steelpan met koud water, breng aan de kook en laat gedurende 9 à 10 min koken, volgens de grootte van de eieren.
2
Snijd de augurkjes en de uitjes in azijn fijn. Meng ze met mayonaise en peterselie.
3
Laat de eieren uitlekken en dompel ze enkele minuten onder in koud water. Pel ze en garneer ze naar smaak met stukjes wortel, olijf en/of kerstomaat om er zo diertjes, paddenstoelen, enz van te maken.
4
Dien op met tartaarsaus en een beetje sla.