1
Breng 7 dl water met de TOI-bouillon aan de kook.
2
Maak de artisjokken schoon: verwijder de stelen en de blaadjes onderaan, schil de onderkant, open de groene delen en besprenkel ze met citroensap alvorens ze een twintigtal minuten te koken in 5 dl bouillon met bloem en het sap van ½ citroen. Laat uitlekken en afkoelen.
3
Kook de gnocchi in water met olijfolie.
4
Warm de resterende 2 dl bouillon opnieuw op en meng er de fijne kruiden onder.
5
Snijd de artisjokbodems in 4, verwijder de haren en voeg de stukjes bij de gnocchi. Doe er de saus over en meng.
6
Bestrooi met gruyère en enkele blaadjes basilicum.
1
Breng 7 dl water met de TOI-bouillon aan de kook.
2
Maak de artisjokken schoon: verwijder de stelen en de blaadjes onderaan, schil de onderkant, open de groene delen en besprenkel ze met citroensap alvorens ze een twintigtal minuten te koken in 5 dl bouillon met bloem en het sap van ½ citroen. Laat uitlekken en afkoelen.
3
Kook de gnocchi in water met olijfolie.
4
Warm de resterende 2 dl bouillon opnieuw op en meng er de fijne kruiden onder.
5
Snijd de artisjokbodems in 4, verwijder de haren en voeg de stukjes bij de gnocchi. Doe er de saus over en meng.
6
Bestrooi met gruyère en enkele blaadjes basilicum.