Recept zoekresultatenGewokte noedels met eieren en groenten
Delhaize logo
  • Gewokte noedels met eieren en groenten
    B

Gewokte noedels met eieren en groenten

Gewokte noedels met eieren en groentenB
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 8 eieren
  • 350 g linguine
  • 200 g sluimererwten
  • 250 g witte champignons
  • 4 el sojasaus
  • 1 verse rode chilipeper
  • 1 stukje verse gember
  • 6 el Chinese wokolie
  • 2 el geroosterde sesamzaadjes
  • peper
  • 8 eieren
  • 350 g linguine
  • 200 g sluimererwten
  • 250 g witte champignons
  • 4 el sojasaus
  • 1 verse rode chilipeper
  • 1 stukje verse gember
  • 6 el Chinese wokolie
  • 2 el geroosterde sesamzaadjes
  • peper

Begin met koken

: 20 min
1
Kook de pasta beetgaar maar voeg, ongeveer 1 min. voor het einde van de kooktijd, de sluimererwten toe. Laat nog 1 min koken, giet dan alles af. Spoel even onder koud water om het garen te stoppen.
2
Snij intussen de champignons in plakjes, hak de chilipeper fijn en rasp de gember. Zet opzij.
3
Klop de eieren los. Verwarm 2 eetlepels Chinese olie in een wok en giet de eieren in de hete wok. Laat ze op vrij hoog vuur stollen en breek de omelet intussen in kleine stukken. Schep ze op een bord.
4
Doe dan de champignons, de chilipeper en de gember in de wok. Voeg 2 eetlepels olie toe en laat 2 min. op vrij hoog vuur bakken.
5
Doe er de pasta en de sluimererwten bij. Voeg nog 2 eetlepels olie toe, de sojasaus en de eieren. Bak op hoog vuur al roerend met 2 houten lepels of 2 spatels.
6
Serveer meteen, bestrooid met de geroosterde sesamzaadjes.
1
Kook de pasta beetgaar maar voeg, ongeveer 1 min. voor het einde van de kooktijd, de sluimererwten toe. Laat nog 1 min koken, giet dan alles af. Spoel even onder koud water om het garen te stoppen.
2
Snij intussen de champignons in plakjes, hak de chilipeper fijn en rasp de gember. Zet opzij.
3
Klop de eieren los. Verwarm 2 eetlepels Chinese olie in een wok en giet de eieren in de hete wok. Laat ze op vrij hoog vuur stollen en breek de omelet intussen in kleine stukken. Schep ze op een bord.
4
Doe dan de champignons, de chilipeper en de gember in de wok. Voeg 2 eetlepels olie toe en laat 2 min. op vrij hoog vuur bakken.
5
Doe er de pasta en de sluimererwten bij. Voeg nog 2 eetlepels olie toe, de sojasaus en de eieren. Bak op hoog vuur al roerend met 2 houten lepels of 2 spatels.
6
Serveer meteen, bestrooid met de geroosterde sesamzaadjes.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 487; energie (kCal): 117; vetten (g): 7; verzadigde vetten (g): 1,4; koolhydraten (g): 8,7; suikers (g): 2,2; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 4,8; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 545,69
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 487; energie (kCal): 117; vetten (g): 7; verzadigde vetten (g): 1,4; koolhydraten (g): 8,7; suikers (g): 2,2; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 4,8; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 545,69
Aziatisch
Vegetarisch
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Rode pepers | Verpakt
50 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
69
Pasta | Linguine
Delhaize Pasta | Linguine
500 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
09
Peulen
Delhaize Peulen
200 gr
2
09
Witte champignons | Belgisch
Delhaize Witte champignons | Belgisch
250 gr
1
49
Saus | Soja
Suzi Wan Saus | Soja
14,3 cl
4
15
Kruiden | Gember | Gemalen
Santa Maria Kruiden | Gember | Gemalen
28 gr
2de tegen -40%
3
35
Olie | Zonnebloem
Delhaize Olie | Zonnebloem
1 l
  • little-lione.external.82792960.svg
2
05
Kruiden | Japanse Wasabi-Sesame
Santa Maria Kruiden | Japanse Wasabi-Sesame
44 gr
2de tegen -40%
4
25

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Mix
Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
41 gr
2de tegen -40%
4
29
Totaal:
€20,16

Mis geen enkel voordeel

Ontdek exclusieve voordelen. Log in.