1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Snijd van elke venkel de twee buitenste rokken los en kook ze 5 minuten in gezouten water.
3
Snijd de rest van de venkel in kleine stukjes. Pel en snipper de knoflook. Snijd de tomaten in stukjes.
4
Stoof de venkelblokjes aan met wat olijfolie.
5
Voeg de knoflook toe en even later de tomatenstukjes. Laat stoven tot het meeste vocht verdampt is.
6
Hak de kappertjes en de olijven en voeg ze samen met de pijnboompitten toe.
7
Hak de peterselie en roer de helft door de venkel. Kruid met peper en zout.
8
Maal of hak de kaas en het brood en vermeng ze met de rest van de peterselie.
9
Vul de venkelrokken met het venkelmengsel, plaats ze op een ingevette ovenschaal en bestrooi ze gul met het broodmengsel.
10
Bak de venkel 20 minuten in de oven.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Snijd van elke venkel de twee buitenste rokken los en kook ze 5 minuten in gezouten water.
3
Snijd de rest van de venkel in kleine stukjes. Pel en snipper de knoflook. Snijd de tomaten in stukjes.
4
Stoof de venkelblokjes aan met wat olijfolie.
5
Voeg de knoflook toe en even later de tomatenstukjes. Laat stoven tot het meeste vocht verdampt is.
6
Hak de kappertjes en de olijven en voeg ze samen met de pijnboompitten toe.
7
Hak de peterselie en roer de helft door de venkel. Kruid met peper en zout.
8
Maal of hak de kaas en het brood en vermeng ze met de rest van de peterselie.
9
Vul de venkelrokken met het venkelmengsel, plaats ze op een ingevette ovenschaal en bestrooi ze gul met het broodmengsel.
10
Bak de venkel 20 minuten in de oven.