1
Snijd de preiwitten in stukken van 5 cm, bestrijk ze met zonnebloemolie en gril ze kort op de barbecue.
2
Schik ze in een gietijzeren braadschotel, voeg rode bietensap toe, samen met boter in blokjes, geriste takjes tijm, peper en zout.
3
Zet de schotel op 1 kant van de barbecue en laat gedurende 15 min. zachtjes inkoken. Er moet op het einde van de kooktijd nog een klein beetje vocht overblijven. Bestrooi de prei met fijn geraspte zeste van een biocitroen en za’atar. Dien meteen op.
1
Snijd de preiwitten in stukken van 5 cm, bestrijk ze met zonnebloemolie en gril ze kort op de barbecue.
2
Schik ze in een gietijzeren braadschotel, voeg rode bietensap toe, samen met boter in blokjes, geriste takjes tijm, peper en zout.
3
Zet de schotel op 1 kant van de barbecue en laat gedurende 15 min. zachtjes inkoken. Er moet op het einde van de kooktijd nog een klein beetje vocht overblijven. Bestrooi de prei met fijn geraspte zeste van een biocitroen en za’atar. Dien meteen op.