1
Bak de kippenbouten in de boter en de helft van de olijfolie op een vrij hoog vuur aan beide kanten goudbruin, in een brede stoofpan. Haal ze uit de pan en fruit de gehakte sjalotten 5 min. op een zacht vuurtje in dezelfde pan, met de rest van de olie. Meng vervolgens 1 min. met de geperste teentjes knoflook en de helft van de tijm.
2
Bestrooi met bloem en meng gedurende 1 min. Giet er beetje bij beetje en al roerend de witte wijn en het water bij. Voeg het verkruimelde bouillonblokje en de kippenbouten toe. Laat 20 min. zonder deksel sudderen. Voeg de druiven toe en laat nog 20 min. koken.
3
Werk af met de rest van de tijm en de gehakte peterselie. Breng verder op smaak en dien warm op, met kroketjes of puree.
1
Bak de kippenbouten in de boter en de helft van de olijfolie op een vrij hoog vuur aan beide kanten goudbruin, in een brede stoofpan. Haal ze uit de pan en fruit de gehakte sjalotten 5 min. op een zacht vuurtje in dezelfde pan, met de rest van de olie. Meng vervolgens 1 min. met de geperste teentjes knoflook en de helft van de tijm.
2
Bestrooi met bloem en meng gedurende 1 min. Giet er beetje bij beetje en al roerend de witte wijn en het water bij. Voeg het verkruimelde bouillonblokje en de kippenbouten toe. Laat 20 min. zonder deksel sudderen. Voeg de druiven toe en laat nog 20 min. koken.
3
Werk af met de rest van de tijm en de gehakte peterselie. Breng verder op smaak en dien warm op, met kroketjes of puree.