1
Breng de rodevruchtenmix, de aardbeien in stukken en de suiker met het water zachtjes aan de kook in een braadpan. Laat nog 2 min. pruttelen, giet in een kom en laat lauw worden.
2
Rijg de marshmallows 2 per 2 op satéstokjes (of op kleine takjes voor de echte natuurmensen!). Laat er wat ruimte tussen, want ze gaan tijdens het bakken opzwellen.
3
Er zijn verschillende manieren om de brochettes te roosteren, van de braafste tot de wildste: boven de vlammen van je gaskookplaat, met een brander voor crème brûlée, boven de gloeiende kooltjes van een barbecue (zonder het rooster aan te raken!) of boven de vlammen van een kampvuur. Houd in alle gevallen de marshmallows niet te dicht bij het vuur, ze zijn licht ontvlambaar.
4
Combineer de brochettes met gebakken rode vruchten: overheerlijk!
1
Breng de rodevruchtenmix, de aardbeien in stukken en de suiker met het water zachtjes aan de kook in een braadpan. Laat nog 2 min. pruttelen, giet in een kom en laat lauw worden.
2
Rijg de marshmallows 2 per 2 op satéstokjes (of op kleine takjes voor de echte natuurmensen!). Laat er wat ruimte tussen, want ze gaan tijdens het bakken opzwellen.
3
Er zijn verschillende manieren om de brochettes te roosteren, van de braafste tot de wildste: boven de vlammen van je gaskookplaat, met een brander voor crème brûlée, boven de gloeiende kooltjes van een barbecue (zonder het rooster aan te raken!) of boven de vlammen van een kampvuur. Houd in alle gevallen de marshmallows niet te dicht bij het vuur, ze zijn licht ontvlambaar.
4
Combineer de brochettes met gebakken rode vruchten: overheerlijk!