1
Paneer de kazen door ze eerst door het losgeklopte ei te halen en dan in het paneermeel te wentelen. Dek af en zet in de koelkast.
2
Kook de pasta “al dente”.
3
Maak de gremolata: trek met de zesteur (met kleine gaatjes) fijne reepjes uit de schil van de citroen, voeg het geperste lookteentje en de gesnipperde peterselie toe en meng.
4
Bak de pancetta in een diepe pan zonder toevoeging van braadvet, begin op zacht vuur. Laat de bruingebakken pancettablokjes uitlekken en doe ze opnieuw in de pan. Voeg de gremolata en de uitgelekte pasta toe, meng en hou warm.
5
Verwarm 2 eetlepels frituurolie in een pan met antikleefbodem en bak er de gepaneerde kazen snel goudbruin in aan één kant. Draai ze om, voeg 1 eetlepel olie toe en bak de andere kant goudbruin.
6
Serveer de gebakken kazen meteen met de pasta.
1
Paneer de kazen door ze eerst door het losgeklopte ei te halen en dan in het paneermeel te wentelen. Dek af en zet in de koelkast.
2
Kook de pasta “al dente”.
3
Maak de gremolata: trek met de zesteur (met kleine gaatjes) fijne reepjes uit de schil van de citroen, voeg het geperste lookteentje en de gesnipperde peterselie toe en meng.
4
Bak de pancetta in een diepe pan zonder toevoeging van braadvet, begin op zacht vuur. Laat de bruingebakken pancettablokjes uitlekken en doe ze opnieuw in de pan. Voeg de gremolata en de uitgelekte pasta toe, meng en hou warm.
5
Verwarm 2 eetlepels frituurolie in een pan met antikleefbodem en bak er de gepaneerde kazen snel goudbruin in aan één kant. Draai ze om, voeg 1 eetlepel olie toe en bak de andere kant goudbruin.
6
Serveer de gebakken kazen meteen met de pasta.