1
Week 4/7 van de gelatineblaadjes in koud water.
2
Mix de frambozen met de suiker (met de frambozen).
3
Doe deze niet uitgeknepen gelatineblaadjes in een steelpan en laat smelten op een heel zacht vuur. Neem van het vuur, voeg geleidelijk aan de coulis toe en meng voorzichtig. Bewaar in de koelkast.
4
Week de andere gelatineblaadjes in koud water.
5
Verkruimel de cookies, voeg de gesmolten boter toe en meng goed.
6
Open een springvorm (diameter 25 cm) en neem er de bodem uit. Leg 2 lange repen cellofaan kruisgewijs op de cirkel, druk aan en leg de bodem langs boven terug in de vorm. Sluit de vorm (de cellofaan bedekt dus de wanden en gaat onder de bodem door).
7
Doe het cookies-botermengsel in de vorm en druk goed aan tot een vaste laag. Zet in de koelkast.
8
Meng de yoghurt en de resterende suiker.
9
Doe de 3 niet uitgeknepen gelatineblaadjes in een steelpan en laat smelten op een heel zacht vuur. Neem van het vuur, voeg geleidelijk aan de yoghurt toe en meng voorzichtig.
10
Schep de 2 bereidingen, lepel per lepel, in de vorm en wissel de kleuren af. Meng even, oppervlakkig, om een gemarmerd effect te bekomen. Dek af met een bord en laat enkele uren opstijven in de koelkast.
11
Neem uit de vorm en dien fris op, versierd met de vruchten en munt.
1
Week 4/7 van de gelatineblaadjes in koud water.
2
Mix de frambozen met de suiker (met de frambozen).
3
Doe deze niet uitgeknepen gelatineblaadjes in een steelpan en laat smelten op een heel zacht vuur. Neem van het vuur, voeg geleidelijk aan de coulis toe en meng voorzichtig. Bewaar in de koelkast.
4
Week de andere gelatineblaadjes in koud water.
5
Verkruimel de cookies, voeg de gesmolten boter toe en meng goed.
6
Open een springvorm (diameter 25 cm) en neem er de bodem uit. Leg 2 lange repen cellofaan kruisgewijs op de cirkel, druk aan en leg de bodem langs boven terug in de vorm. Sluit de vorm (de cellofaan bedekt dus de wanden en gaat onder de bodem door).
7
Doe het cookies-botermengsel in de vorm en druk goed aan tot een vaste laag. Zet in de koelkast.
8
Meng de yoghurt en de resterende suiker.
9
Doe de 3 niet uitgeknepen gelatineblaadjes in een steelpan en laat smelten op een heel zacht vuur. Neem van het vuur, voeg geleidelijk aan de yoghurt toe en meng voorzichtig.
10
Schep de 2 bereidingen, lepel per lepel, in de vorm en wissel de kleuren af. Meng even, oppervlakkig, om een gemarmerd effect te bekomen. Dek af met een bord en laat enkele uren opstijven in de koelkast.
11
Neem uit de vorm en dien fris op, versierd met de vruchten en munt.