1
Gril de pijnboompitten zonder vetstof in een pan met anti-aanbaklaag.
2
Snijd de kerstomaten en de courgette in fijne schijfjes. Schil de paprika, snijd hem in reepjes en schik alle groenten op een schotel. Kruid met zout en peper.
3
Klop de olie met de balsamico, voeg er dan de gehakte basilicum aan toe. Giet een beetje van deze vinaigrette over de groenten en strooi de pijnboompitten erover.
4
Doe de bol mozzarella samen met het bewaarvocht, zout en peper in een blender en mix tot je een homogene massa krijgt. Giet dan in een espumafles en zet er 2 gaspatronen op.
5
Garneer de schotel met kleine toefjes mozzarellamousse, bestrooi met basilicum en dien op.
1
Gril de pijnboompitten zonder vetstof in een pan met anti-aanbaklaag.
2
Snijd de kerstomaten en de courgette in fijne schijfjes. Schil de paprika, snijd hem in reepjes en schik alle groenten op een schotel. Kruid met zout en peper.
3
Klop de olie met de balsamico, voeg er dan de gehakte basilicum aan toe. Giet een beetje van deze vinaigrette over de groenten en strooi de pijnboompitten erover.
4
Doe de bol mozzarella samen met het bewaarvocht, zout en peper in een blender en mix tot je een homogene massa krijgt. Giet dan in een espumafles en zet er 2 gaspatronen op.
5
Garneer de schotel met kleine toefjes mozzarellamousse, bestrooi met basilicum en dien op.