Recept zoekresultatenGekarameliseerde eendeborstfilet met jonge wortels en gratin dauphinois
Delhaize logo
  • Gekarameliseerde eendeborstfilet met jonge wortels en gratin dauphinois
    A

Gekarameliseerde eendeborstfilet met jonge wortels en gratin dauphinois

Gekarameliseerde eendeborstfilet met jonge wortels en gratin dauphinoisA
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1,6 kg eendenborstfilets
  • 16 wortels (assortiment van witte, gele, oranje, rode)
  • 8 brins takjes verse tijm
  • 20 cl olijfolie
  • 1 kl komijnpoeder
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el sojasaus
  • 2 kl honing
  • 1 el Chinese kruidenmengeling 5 kruiden
  • 20 cl gevogeltefond
  • 20 g boter
  • peper
  • zout
  • 480 g gratin dauphinois
  • 1,6 kg eendenborstfilets
  • 16 wortels (assortiment van witte, gele, oranje, rode)
  • 8 brins takjes verse tijm
  • 20 cl olijfolie
  • 1 kl komijnpoeder
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el sojasaus
  • 2 kl honing
  • 1 el Chinese kruidenmengeling 5 kruiden
  • 20 cl gevogeltefond
  • 20 g boter
  • peper
  • zout
  • 480 g gratin dauphinois