1
Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een grote ovenschaal in met 1 el olijfolie en doe er de hele krieltjes in. Snipper 1 ui en de venkel. Snijd de paprika’s overlangs in 2 en ontpit ze (schil ze indien gewenst lichtjes). Voeg de groenten toe in de ovenschaal, besprenkel met 3 el olijfolie en schuif 20 min. in de oven.
2
Meng het gehakt met het korianderpoeder, de komijn, de kaneel, de helft van de gerookte paprika en een beetje cayennepeper, naar eigen smaak. Breng verder op smaak. Vorm balletjes met het gehakt.
3
Meng de gepelde tomaten, de rest van de gerookte paprika, peper en zout. Leg de balletjes op de gebakken groenten en overgiet alles met saus. Schuif nog 30 min. in de oven.
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een grote ovenschaal in met 1 el olijfolie en doe er de hele krieltjes in. Snipper 1 ui en de venkel. Snijd de paprika’s overlangs in 2 en ontpit ze (schil ze indien gewenst lichtjes). Voeg de groenten toe in de ovenschaal, besprenkel met 3 el olijfolie en schuif 20 min. in de oven.
2
Meng het gehakt met het korianderpoeder, de komijn, de kaneel, de helft van de gerookte paprika en een beetje cayennepeper, naar eigen smaak. Breng verder op smaak. Vorm balletjes met het gehakt.
3
Meng de gepelde tomaten, de rest van de gerookte paprika, peper en zout. Leg de balletjes op de gebakken groenten en overgiet alles met saus. Schuif nog 30 min. in de oven.