1
Snij de uien fijn en fruit ze in olijfolie.
2
Voeg het gehakt toe. Plet het vlees tijdens het bakken met een vork om het los te maken. Bak een paar minuten. Bestrooi met bloem en laat ongeveer twee minuten sudderen. Voeg de tomaten, enkele druppels worcestershiresaus, paprikapoeder, tijm en peterselie toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat nog enkele minuten zachtjes bakken.
3
Ontdooi en verwarm de wortelpuree in de microgolfoven.
4
Strooi het gehakt in een gratinschaal, bedek met een dikke laag wortelpuree en wat paneermeel.
5
Gratineer een twintigtal minuten in een voorverwarmde oven van 175°C.
6
Serveer goed warm, met een salade.
1
Snij de uien fijn en fruit ze in olijfolie.
2
Voeg het gehakt toe. Plet het vlees tijdens het bakken met een vork om het los te maken. Bak een paar minuten. Bestrooi met bloem en laat ongeveer twee minuten sudderen. Voeg de tomaten, enkele druppels worcestershiresaus, paprikapoeder, tijm en peterselie toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat nog enkele minuten zachtjes bakken.
3
Ontdooi en verwarm de wortelpuree in de microgolfoven.
4
Strooi het gehakt in een gratinschaal, bedek met een dikke laag wortelpuree en wat paneermeel.
5
Gratineer een twintigtal minuten in een voorverwarmde oven van 175°C.
6
Serveer goed warm, met een salade.