1
Doe 230 g bulgur, 2 el sultanarozijnen en een snufje zout in een grote kom. Giet er kokend water over tot alles onder staat en laat minstens 10 min. Wellen.
2
Verwijder de zaadjes uit 1 komkommer en snijd hem in kleine blokjes. Rasp 3 wortelen, snijd 2 lente-uitjes fijn en hak 1 bosje koriander fijn.
3
Snijd 600 g zeebaarsfilets doormidden, bestrijk de helften met olijfolie en breng op smaak met Santa Maria Wasabi-Sesam kruidenmix. Leg ze in een warme pan met antiaanbaklaag, met het vel naar beneden en grill ze 2 min. op een matig vuur. Draai ze om en bak ze verder op een laag vuurtje.
4
Giet 4 el olijfolie over de bulgur en roer met een vork om de bulgur los te maken. Voeg de komkommer, de wortelen, de lente-uitjes, de koriander, 75 g kokosschilfers en het sap van 2 of 3 limoenen toe. Meng goed en kruid naar wens. Serveer met de gegrilde zeebaars.
1
Doe 230 g bulgur, 2 el sultanarozijnen en een snufje zout in een grote kom. Giet er kokend water over tot alles onder staat en laat minstens 10 min. Wellen.
2
Verwijder de zaadjes uit 1 komkommer en snijd hem in kleine blokjes. Rasp 3 wortelen, snijd 2 lente-uitjes fijn en hak 1 bosje koriander fijn.
3
Snijd 600 g zeebaarsfilets doormidden, bestrijk de helften met olijfolie en breng op smaak met Santa Maria Wasabi-Sesam kruidenmix. Leg ze in een warme pan met antiaanbaklaag, met het vel naar beneden en grill ze 2 min. op een matig vuur. Draai ze om en bak ze verder op een laag vuurtje.
4
Giet 4 el olijfolie over de bulgur en roer met een vork om de bulgur los te maken. Voeg de komkommer, de wortelen, de lente-uitjes, de koriander, 75 g kokosschilfers en het sap van 2 of 3 limoenen toe. Meng goed en kruid naar wens. Serveer met de gegrilde zeebaars.