1
Verwarm de oven voor op 190°C.
2
Meng de fijngehakte bladpeterselie, tijm en rode peper met de panko. Voeg de geraspte citroenzeste toe, samen met de olijfolie, de olie van 1 van de sardineblikjes, de geperste knoflook, peper en zout.
3
Schik de sardientjes in een ovenschaaltje, bedek ze met crumble en bak ze 5 min goudbruin in de oven.
4
Dien warm op, bij het aperitief. Met een slaatje en brood erbij, tover je in een handomdraai een tof voorgerechtje op tafel!
1
Verwarm de oven voor op 190°C.
2
Meng de fijngehakte bladpeterselie, tijm en rode peper met de panko. Voeg de geraspte citroenzeste toe, samen met de olijfolie, de olie van 1 van de sardineblikjes, de geperste knoflook, peper en zout.
3
Schik de sardientjes in een ovenschaaltje, bedek ze met crumble en bak ze 5 min goudbruin in de oven.
4
Dien warm op, bij het aperitief. Met een slaatje en brood erbij, tover je in een handomdraai een tof voorgerechtje op tafel!