Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Gegrilde kreeft met kruidenboter en kreeftensaus met mango
Recept zoekresultaten
Gegrilde kreeft met kruidenboter en kreeftensaus met mango
Gegrilde kreeft met kruidenboter en kreeftensaus met mango
Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
4 porties
4
levende kreeften van 450 g/stuk (of 2 kreeften van 800 g/stuk)
1
mango
ijsblokje
100 g
boter
30 g
gemengde verse kruiden: basilicum, rucola, peterselie, koriander …
Espelettepeper
100 g
grof zeezout
1/2
mango (voor de saus)
1/2
citroen (voor de saus)
3
sjalot (voor de saus)
2 dl
witte wijn (voor de saus)
1,9 dl
schaaldierenfond (voor de saus)
1,9 dl
kalfsfond (voor de saus)
1 el
tomatenconcentraat (voor de saus)
2 el
olijfolie (voor de saus)
50 g
boter (voor de saus)
6 takjes
tijm (voor de saus)
1 teentje
knoflook (voor de saus)
1/2 kl
espelettepeper (voor de saus)
peper en zout (voor het sausje)
4
levende kreeften van 450 g/stuk (of 2 kreeften van 800 g/stuk)
1
mango
ijsblokje
100 g
boter
30 g
gemengde verse kruiden: basilicum, rucola, peterselie, koriander …
Espelettepeper
100 g
grof zeezout
1/2
mango (voor de saus)
1/2
citroen (voor de saus)
3
sjalot (voor de saus)
2 dl
witte wijn (voor de saus)
1,9 dl
schaaldierenfond (voor de saus)
1,9 dl
kalfsfond (voor de saus)
1 el
tomatenconcentraat (voor de saus)
2 el
olijfolie (voor de saus)
Toon meer