Recept zoekresultatenGegrilde kreeft met kruidenboter en kreeftensaus met mango
Recept zoekresultatenGegrilde kreeft met kruidenboter en kreeftensaus met mango
Delhaize logo
  • Gegrilde kreeft met kruidenboter en kreeftensaus met mango
    B

Gegrilde kreeft met kruidenboter en kreeftensaus met mango

Gegrilde kreeft met kruidenboter en kreeftensaus met mangoB
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 levende kreeften van 450 g/stuk (of 2 kreeften van 800 g/stuk)
  • 1 mango
  • ijsblokje
  • 100 g boter
  • 30 g gemengde verse kruiden: basilicum, rucola, peterselie, koriander …
  • Espelettepeper
  • 100 g grof zeezout
  • 1/2 mango (voor de saus)
  • 1/2 citroen (voor de saus)
  • 3 sjalot (voor de saus)
  • 2 dl witte wijn (voor de saus)
  • 1,9 dl schaaldierenfond (voor de saus)
  • 1,9 dl kalfsfond (voor de saus)
  • 1 el tomatenconcentraat (voor de saus)
  • 2 el olijfolie (voor de saus)
  • 50 g boter (voor de saus)
  • 6 takjes tijm (voor de saus)
  • 1 teentje knoflook (voor de saus)
  • 1/2 kl espelettepeper (voor de saus)
  • peper en zout (voor het sausje)
  • 4 levende kreeften van 450 g/stuk (of 2 kreeften van 800 g/stuk)
  • 1 mango
  • ijsblokje
  • 100 g boter
  • 30 g gemengde verse kruiden: basilicum, rucola, peterselie, koriander …
  • Espelettepeper
  • 100 g grof zeezout
  • 1/2 mango (voor de saus)
  • 1/2 citroen (voor de saus)
  • 3 sjalot (voor de saus)
  • 2 dl witte wijn (voor de saus)
  • 1,9 dl schaaldierenfond (voor de saus)
  • 1,9 dl kalfsfond (voor de saus)
  • 1 el tomatenconcentraat (voor de saus)
  • 2 el olijfolie (voor de saus)