1
Bedek het rooster van de oven met bakpapier en leg er de diepgevroren croissants op voldoende afstand van elkaar op. Schuif ze in de oven, regel de temperatuur op 170°C en reken 20 à 25 min. baktijd. Laat ze op een rooster afkoelen.
2
Dompel de eieren voorzichtig in een grote steelpan kokend water. Reken naargelang hun grootte 5 à 6 min. kooktijd en laat ze meteen in heel koud water schrikken. Laat de eieren enkele minuten rusten en pel ze.
3
Doe de ontdooide erwtjes in de beker van de mixer (spoel ze indien nodig eerst onder warm water). Mix ze samen met het vruchtvlees van de avocado, de zure room, de olijfolie, citroensap naar eigen smaak, peper en zout (de textuur hoeft niet helemaal glad te zijn).
4
Snijd de croissants doormidden en gril de binnenkant in een grillpan. Garneer ze met erwtenguacamole en grijze garnalen. Leg 1 gehalveerd ei op elke croissant en serveer.
1
Bedek het rooster van de oven met bakpapier en leg er de diepgevroren croissants op voldoende afstand van elkaar op. Schuif ze in de oven, regel de temperatuur op 170°C en reken 20 à 25 min. baktijd. Laat ze op een rooster afkoelen.
2
Dompel de eieren voorzichtig in een grote steelpan kokend water. Reken naargelang hun grootte 5 à 6 min. kooktijd en laat ze meteen in heel koud water schrikken. Laat de eieren enkele minuten rusten en pel ze.
3
Doe de ontdooide erwtjes in de beker van de mixer (spoel ze indien nodig eerst onder warm water). Mix ze samen met het vruchtvlees van de avocado, de zure room, de olijfolie, citroensap naar eigen smaak, peper en zout (de textuur hoeft niet helemaal glad te zijn).
4
Snijd de croissants doormidden en gril de binnenkant in een grillpan. Garneer ze met erwtenguacamole en grijze garnalen. Leg 1 gehalveerd ei op elke croissant en serveer.