Recept zoekresultatenGebraden kalkoen en smeuïge polenta met champignons
Recept zoekresultatenGebraden kalkoen en smeuïge polenta met champignons
Delhaize logo
  • Gebraden kalkoen en smeuïge polenta met champignons
    B

Gebraden kalkoen en smeuïge polenta met champignons

door Jeroen De Pauw
Gebraden kalkoen en smeuïge polenta met champignonsB
Gemiddeld
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
12 porties
  • 165 g boter
  • 1 bussel tijm
  • 800 g Champignons ‘Trio Gourmet’
  • 300 g bospaddenstoelen
  • 8 cl olijfolie
  • 1,4 l melk
  • 500 g polenta
  • 500 g mascarpone
  • 1 bussel dragon
  • 1 kalkoen van 4 kg
  • 2 sjalotten
  • 1/2 bosje lente-ui
  • 2 gevogeltebouillon blokjes
  • peper
  • zout
  • 165 g boter
  • 1 bussel tijm
  • 800 g Champignons ‘Trio Gourmet’
  • 300 g bospaddenstoelen
  • 8 cl olijfolie
  • 1,4 l melk
  • 500 g polenta
  • 500 g mascarpone
  • 1 bussel dragon
  • 1 kalkoen van 4 kg
  • 2 sjalotten
  • 1/2 bosje lente-ui
  • 2 gevogeltebouillon blokjes
  • peper
  • zout