1
Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Kook ze gaar in gezouten kokend water met de helft van de tijm. Schil de rode ui en snijd hem in 4 en dan in kwartjes. Hak de rucola, de peterselie en de dille fijn. Giet de aardappelen af en laat ze nog even drogen op het vuur. Meng de boter, de melk, de rode ui en de groene kruiden onder de puree en breng hem op smaak met peper, zout en de nootmuskaat.
2
Smelt de geklaarde boter in een pannetje en voeg er de kappertjes en de rest van de tijm aan toe. Kruid goed af met peper en een beetje zout.
3
Besprenkel de roodbaars met de olijfolie en bak ze aan de 2 zijden gedurende 2 minuten.
4
Schik de kruidenpuree op de borden en schik er de vis op. Werk af met de kappertjessaus en nog een extra draai van de pepermolen.
1
Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Kook ze gaar in gezouten kokend water met de helft van de tijm. Schil de rode ui en snijd hem in 4 en dan in kwartjes. Hak de rucola, de peterselie en de dille fijn. Giet de aardappelen af en laat ze nog even drogen op het vuur. Meng de boter, de melk, de rode ui en de groene kruiden onder de puree en breng hem op smaak met peper, zout en de nootmuskaat.
2
Smelt de geklaarde boter in een pannetje en voeg er de kappertjes en de rest van de tijm aan toe. Kruid goed af met peper en een beetje zout.
3
Besprenkel de roodbaars met de olijfolie en bak ze aan de 2 zijden gedurende 2 minuten.
4
Schik de kruidenpuree op de borden en schik er de vis op. Werk af met de kappertjessaus en nog een extra draai van de pepermolen.