Recept zoekresultatenGebakken roodbaarsfilet met kruidenpuree en kappertjessaus
Recept zoekresultatenGebakken roodbaarsfilet met kruidenpuree en kappertjessaus
Delhaize logo
  • Gebakken roodbaarsfilet met kruidenpuree en kappertjessaus

Gebakken roodbaarsfilet met kruidenpuree en kappertjessaus

Gebakken roodbaarsfilet met kruidenpuree en kappertjessaus
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 800 g roodbaarsfilet
  • 800 g bloemige aardappelen
  • 1 rode ui
  • 50 g rucola
  • 50 g bladpeterselie
  • 3 takjes dille
  • 3 takjes tijm
  • 3 el kappertjes
  • 1 dl melk
  • 1 el olijfolie
  • 50 g geklaarde boter
  • 100 g boter
  • 1 kl nootmuskaat
  • peper
  • 800 g roodbaarsfilet
  • 800 g bloemige aardappelen
  • 1 rode ui
  • 50 g rucola
  • 50 g bladpeterselie
  • 3 takjes dille
  • 3 takjes tijm
  • 3 el kappertjes
  • 1 dl melk
  • 1 el olijfolie
  • 50 g geklaarde boter
  • 100 g boter
  • 1 kl nootmuskaat
  • peper