1
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking en spoel hem onder koud water.
2
Snijd de ontpitte paprika in fijne schijfjes. Snijd de wortelen in brunoise (kleine blokjes). Snipper de rode ui. Fruit al deze groenten 5 min. op een matig vuur, in een sauteerpan met 5 el olijfolie.
3
Voeg de geraspte gember, de noten-sojabonenmix en de goed uitgelekte rijst in de sauteerpan toe. Fruit op een hoog vuur, voeg de spinazie toe en fruit nog 2 min. Breng verder op smaak.
4
Bak de seitan tegelijkertijd in een braadpan, met de rest van de olijfolie. Breng verder op smaak. Serveer met de gebakken rijst.
1
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking en spoel hem onder koud water.
2
Snijd de ontpitte paprika in fijne schijfjes. Snijd de wortelen in brunoise (kleine blokjes). Snipper de rode ui. Fruit al deze groenten 5 min. op een matig vuur, in een sauteerpan met 5 el olijfolie.
3
Voeg de geraspte gember, de noten-sojabonenmix en de goed uitgelekte rijst in de sauteerpan toe. Fruit op een hoog vuur, voeg de spinazie toe en fruit nog 2 min. Breng verder op smaak.
4
Bak de seitan tegelijkertijd in een braadpan, met de rest van de olijfolie. Breng verder op smaak. Serveer met de gebakken rijst.