Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenGebakken noedels met garnalen
Delhaize logo
  • Gebakken noedels met garnalen
    A

Gebakken noedels met garnalen

Gebakken noedels met garnalenA
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 15 dl water
  • 300 g linguine
  • 1/2 vetarm visbouillonblokje
  • 2 el sojasaus
  • 3 el ketchup
  • 1 el witte azijn
  • 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
  • 1 teentje knoflook
  • 150 g broccoliroosjes
  • 500 g diepgevroren, rauwe garnaalstaarten
  • 1 ui
  • 2 el Chinese wokolie
  • 125 g Parijse champignons
  • zwarte peper
  • 15 dl water
  • 300 g linguine
  • 1/2 vetarm visbouillonblokje
  • 2 el sojasaus
  • 3 el ketchup
  • 1 el witte azijn
  • 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
  • 1 teentje knoflook
  • 150 g broccoliroosjes
  • 500 g diepgevroren, rauwe garnaalstaarten
  • 1 ui
  • 2 el Chinese wokolie
  • 125 g Parijse champignons
  • zwarte peper

Begin met koken

: 25 min.
1
Kook de linguine in kokend water gaar, rekening houdend met de kooktijd aangegeven op de verpakking. Spoel ze onder koud water en laat uitlekken.
2
Giet het water in een steelpannetje. Voeg het halve verkruimelde bouillonblokje toe, de sojasaus, de ketchup, de azijn, het geperste knoflookteentje, het express bindmiddel en peper. Roer goed en verwarm op zacht vuur, laat 2 min. pruttelen. Zet opzij.
3
Pel ondertussen de garnalen, maar laat er het laatste stukje staart en de staartvinnen aan. Snij ze dan over de hele ruglengte open. Snij de broccoliroosjes in fijne plakjes, snipper de ui fijn en snij de champignons in schijfjes.
4
Verwarm de olie in een wok. Bak er de garnalen en de groenten in, onder voortdurend roeren, op vrij hoog vuur gedurende 4 min. Voeg vervolgens de linguine toe en roerbak 2 min. Giet er de saus bij en roer 1 min.
5
Serveer meteen.
1
Kook de linguine in kokend water gaar, rekening houdend met de kooktijd aangegeven op de verpakking. Spoel ze onder koud water en laat uitlekken.
2
Giet het water in een steelpannetje. Voeg het halve verkruimelde bouillonblokje toe, de sojasaus, de ketchup, de azijn, het geperste knoflookteentje, het express bindmiddel en peper. Roer goed en verwarm op zacht vuur, laat 2 min. pruttelen. Zet opzij.
3
Pel ondertussen de garnalen, maar laat er het laatste stukje staart en de staartvinnen aan. Snij ze dan over de hele ruglengte open. Snij de broccoliroosjes in fijne plakjes, snipper de ui fijn en snij de champignons in schijfjes.
4
Verwarm de olie in een wok. Bak er de garnalen en de groenten in, onder voortdurend roeren, op vrij hoog vuur gedurende 4 min. Voeg vervolgens de linguine toe en roerbak 2 min. Giet er de saus bij en roer 1 min.
5
Serveer meteen.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 210; energie (kCal): 50; vetten (g): 1,3; verzadigde vetten (g): 0,2; koolhydraten (g): 5,3; suikers (g): 1,3; vezels (g): 0,5; eiwitten (g): 4,1; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 341,8
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 210; energie (kCal): 50; vetten (g): 1,3; verzadigde vetten (g): 0,2; koolhydraten (g): 5,3; suikers (g): 1,3; vezels (g): 0,5; eiwitten (g): 4,1; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 341,8
Aziatisch
Lactose vrij
Vis - minder dan 3€
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Suzi Wan Saus | Soja
14,3 cl

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Olie | Zonnebloem
1 l

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Pasta | Linguine n.7
De Cecco Pasta | Linguine n.7
500 gr
2
39
Natuurazijn
Delhaize Natuurazijn
1,5 l
  • little-lione.external.82792960.svg
0
52
Bindmiddel | voor bruine saus | 250 g
Maizena Bindmiddel | voor bruine saus | 250 g
250 gr
2
29
Lookbol | Netje
Delhaize Lookbol | Netje
75 gr
1
79
Broccoli | Bio
Delhaize Broccoli | Bio
1 st
Bio
    2
    59
    Roze garnalen | Gepelde
    365 Roze garnalen | Gepelde
    3 × 200 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    4
    99
    Witte uien | Netje
    Delhaize Witte uien | Netje
    400 gr
    1
    69
    Witte champignons | Belgisch
    Delhaize Witte champignons | Belgisch
    250 gr
    2+1 gratis
    1
    49

    Reeds in je keuken

    Bronwater|Niet bruisend|PET|Sportdop
    Nestlé Bronwater|Niet bruisend|PET|Sportdop
    12 x 33 cl
    4
    99
    Visfumet
    North Sea Chefs Visfumet
    400 gr
    3
    99
    Ketchup | Tomato | Topdown
    Heinz Ketchup | Tomato | Topdown
    22 cl
    1
    95
    Kruiden | Peper | Mix
    Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
    41 gr
    -10% voor 3
    4
    29
    Totaal:
    €27,73