Recept zoekresultatenGebakken calamares op Mauritiaanse wijze
Recept zoekresultatenGebakken calamares op Mauritiaanse wijze
Delhaize logo
  • Gebakken calamares op Mauritiaanse wijze
    A

Gebakken calamares op Mauritiaanse wijze

Gebakken calamares op Mauritiaanse wijzeA
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 cl arachideolie
  • 250 g gepelde tomaten
  • 1 kruidentuiltje
  • 10 cl gevogeltebouillon
  • 2 kleine groene pimenten
  • 2 teentjes knoflook
  • 25 cl melk
  • 2 rode uien
  • 600 g schoongemaakte diepvriescalamares
  • 1 stuk gember van 2 cm
  • 5 takjes verse koriander
  • 10 cl witte wijn
  • zout
  • 4 cl arachideolie
  • 250 g gepelde tomaten
  • 1 kruidentuiltje
  • 10 cl gevogeltebouillon
  • 2 kleine groene pimenten
  • 2 teentjes knoflook
  • 25 cl melk
  • 2 rode uien
  • 600 g schoongemaakte diepvriescalamares
  • 1 stuk gember van 2 cm
  • 5 takjes verse koriander
  • 10 cl witte wijn
  • zout