Schil, rasp en pers de gember. Mix de bieten met het sap van de gember, het sap en de zeste van de citroen, olijfolie en het appelsap tot je een dikke, gladde soep krijgt. Voeg een beetje water toe indien nodig. Voeg het snufje Espelettepeper toe en kruid eventueel bij.
2
Zet minstens 2 u koel weg.
3
Giet de soep in kommetjes en werk af met de bolletjes mozzarella, basilicum en de rode vruchten. Eindig met een streepje olijfolie.
1
Schil, rasp en pers de gember. Mix de bieten met het sap van de gember, het sap en de zeste van de citroen, olijfolie en het appelsap tot je een dikke, gladde soep krijgt. Voeg een beetje water toe indien nodig. Voeg het snufje Espelettepeper toe en kruid eventueel bij.
2
Zet minstens 2 u koel weg.
3
Giet de soep in kommetjes en werk af met de bolletjes mozzarella, basilicum en de rode vruchten. Eindig met een streepje olijfolie.