Tot en met 13 november, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLFREE!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenGazpacho van rode bieten
Delhaize logo
  • Gazpacho van rode bieten

Gazpacho van rode bieten

Gazpacho van rode bieten
Makkelijk
30-60 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 pak gekookte rode biet bio
  • 10 g basilicum
  • 120 g frambozen of ander rood fruit
  • 1 citroen bio (sap en zeste)
  • 3 cm verse gember
  • 120 g mozzarella in bolletjes
  • 37,5 cl appelsap
  • 5 cl olijfolie extra zuiver
  • 1 snufje Espelettepeper
  • zout
  • 1 g mozzarella di bufala
  • 1 pak gekookte rode biet bio
  • 10 g basilicum
  • 120 g frambozen of ander rood fruit
  • 1 citroen bio (sap en zeste)
  • 3 cm verse gember
  • 120 g mozzarella in bolletjes
  • 37,5 cl appelsap
  • 5 cl olijfolie extra zuiver
  • 1 snufje Espelettepeper
  • zout
  • 1 g mozzarella di bufala

Begin met koken

: 10 min + 2 u koeltijd
1
Schil, rasp en pers de gember. Mix de bieten met het sap van de gember, het sap en de zeste van de citroen, olijfolie en het appelsap tot je een dikke, gladde soep krijgt. Voeg een beetje water toe indien nodig. Voeg het snufje Espelettepeper toe en kruid eventueel bij.
2
Zet minstens 2 u koel weg.
3
Giet de soep in kommetjes en werk af met de bolletjes mozzarella, basilicum en de rode vruchten. Eindig met een streepje olijfolie.
1
Schil, rasp en pers de gember. Mix de bieten met het sap van de gember, het sap en de zeste van de citroen, olijfolie en het appelsap tot je een dikke, gladde soep krijgt. Voeg een beetje water toe indien nodig. Voeg het snufje Espelettepeper toe en kruid eventueel bij.
2
Zet minstens 2 u koel weg.
3
Giet de soep in kommetjes en werk af met de bolletjes mozzarella, basilicum en de rode vruchten. Eindig met een streepje olijfolie.
Nutritionele informatie
Energie: 240 kcal

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Eindejaar,Romantisch diner
Overig
Lente,Zomer
Voorgerecht