1
Bereid de saus. Meng de honing, de pindakaas en de kokosmelk. Hak de cashewnoten tot dikke kruimels in de hakmolen. Schep ze bij de saus en breng verder op smaak.
2
Meng de bloem, de kerrie, zout en het kokospoeder in een slakom. Giet er beetje bij beetje en al kloppend 25 cl bier bij en meng tot een vrij dik deeg. Voeg indien nodig de rest van het bier toe.
3
Verwarm de frituurolie op 180°C. Pel de ontdooide diepvriesgarnalen, maar laat er het laatste stukje staart en de staartvinnen aan. Neem de garnalen vast bij het staartje, dompel ze in het deeg en bak ze in de hete olie (niet te veel tegelijk!).
4
Laat de beignets op keukenpapier uitlekken zodra ze goudbruin zijn. Geef er de saus en citroenpartjes bij.
1
Bereid de saus. Meng de honing, de pindakaas en de kokosmelk. Hak de cashewnoten tot dikke kruimels in de hakmolen. Schep ze bij de saus en breng verder op smaak.
2
Meng de bloem, de kerrie, zout en het kokospoeder in een slakom. Giet er beetje bij beetje en al kloppend 25 cl bier bij en meng tot een vrij dik deeg. Voeg indien nodig de rest van het bier toe.
3
Verwarm de frituurolie op 180°C. Pel de ontdooide diepvriesgarnalen, maar laat er het laatste stukje staart en de staartvinnen aan. Neem de garnalen vast bij het staartje, dompel ze in het deeg en bak ze in de hete olie (niet te veel tegelijk!).
4
Laat de beignets op keukenpapier uitlekken zodra ze goudbruin zijn. Geef er de saus en citroenpartjes bij.