Recept zoekresultatenGarnaalbeignets met kokos en cashewnotensaus
Recept zoekresultatenGarnaalbeignets met kokos en cashewnotensaus
Delhaize logo
  • Garnaalbeignets met kokos en cashewnotensaus
    B

Garnaalbeignets met kokos en cashewnotensaus

door Jeroen De Pauw
Garnaalbeignets met kokos en cashewnotensausB
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
12 porties
  • 450 g extra large garnaalstaarten
  • 1 citroen
  • 40 g kokospoeder
  • 175 g bloem
  • 33 cl Kirin Ichibanbier
  • 1 el Madras curry
  • 1 Frituurbad (2l)
  • 100 g cashewnoten (voor de saus)
  • 1 el honing (voor de saus)
  • 1 el pindakaas (voor de saus)
  • 1 dl kokosmelk (voor de saus)
  • peper (voor de saus)
  • zout (voor de saus)
  • 450 g extra large garnaalstaarten
  • 1 citroen
  • 40 g kokospoeder
  • 175 g bloem
  • 33 cl Kirin Ichibanbier
  • 1 el Madras curry
  • 1 Frituurbad (2l)
  • 100 g cashewnoten (voor de saus)
  • 1 el honing (voor de saus)
  • 1 el pindakaas (voor de saus)
  • 1 dl kokosmelk (voor de saus)
  • peper (voor de saus)
  • zout (voor de saus)