Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Garnaalbeignets met kokos en cashewnotensaus
Recept zoekresultaten
Garnaalbeignets met kokos en cashewnotensaus
Garnaalbeignets met kokos en cashewnotensaus
door Jeroen De Pauw
Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
12 porties
450 g
extra large garnaalstaarten
1
citroen
40 g
kokospoeder
175 g
bloem
33 cl
Kirin Ichibanbier
1 el
Madras curry
1
Frituurbad (2l)
100 g
cashewnoten (voor de saus)
1 el
honing (voor de saus)
1 el
pindakaas (voor de saus)
1 dl
kokosmelk (voor de saus)
peper (voor de saus)
zout (voor de saus)
450 g
extra large garnaalstaarten
1
citroen
40 g
kokospoeder
175 g
bloem
33 cl
Kirin Ichibanbier
1 el
Madras curry
1
Frituurbad (2l)
100 g
cashewnoten (voor de saus)
1 el
honing (voor de saus)
1 el
pindakaas (voor de saus)
1 dl
kokosmelk (voor de saus)
peper (voor de saus)
zout (voor de saus)