1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Snijd de ongeschilde courgettes in halve ringen van ongeveer 4 à 5 mm dikte. Doe de olie in een pan met antikleefbodem en bak er de courgettes in op middelhoogvuur gedurende 5 min. Roer vaak zodat ze tegelijk gaar zijn, maar toch nog krokant. Kruid met peper en zout.
3
Klop de eieren los met de room, peper en zout. Snijd de feta in kleine blokjes en voeg ze met de courgetteschijfjes bij de eieren. Breng op smaak.
4
Smeer een ronde ovenschaal of een diepe, ronde taartvorm lichtjes in met boter en giet er de bereiding in. Laat 25 min in de oven bakken.
5
Serveer warm, lauw of koud met een gemengd slaatje.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Snijd de ongeschilde courgettes in halve ringen van ongeveer 4 à 5 mm dikte. Doe de olie in een pan met antikleefbodem en bak er de courgettes in op middelhoogvuur gedurende 5 min. Roer vaak zodat ze tegelijk gaar zijn, maar toch nog krokant. Kruid met peper en zout.
3
Klop de eieren los met de room, peper en zout. Snijd de feta in kleine blokjes en voeg ze met de courgetteschijfjes bij de eieren. Breng op smaak.
4
Smeer een ronde ovenschaal of een diepe, ronde taartvorm lichtjes in met boter en giet er de bereiding in. Laat 25 min in de oven bakken.
5
Serveer warm, lauw of koud met een gemengd slaatje.