Forel in papillot met olijven, citroen en kappertjes
Makkelijk
30-60 min.
3/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
4 porties
100 g zwarte olijven
2 el kappertjes
enkele takjes tijm
250 g fijne groene boontjes, diepvries
1 el olijfolie
4 vellen aluminiumfolie
1 el pastis
1 handvol platte peterselie, fijngehakt
4 forellen
1 onbehandelde citroen
4 jonge uien
4 aardappelen
Peper
zout
100 g zwarte olijven
2 el kappertjes
enkele takjes tijm
250 g fijne groene boontjes, diepvries
1 el olijfolie
4 vellen aluminiumfolie
1 el pastis
1 handvol platte peterselie, fijngehakt
4 forellen
1 onbehandelde citroen
4 jonge uien
4 aardappelen
Peper
zout
Begin met koken
: 40 min
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Kook de aardappelen beetgaar in de schil. Blancheer de bonen.
3
Leg op elk vel aluminiumfolie een forel. Kruid met peper en zout en voeg een beetje olie toe.
4
Bedek met 4 in stukken gesneden aardappelen, tijm, peterselie, kappertjes, olijven, de fijngesnipperde jonge uien, de bonen, de pastis en een paar schijfjes citroen.
5
Sluit de papillotten goed en bak in de oven gedurende ongeveer 25 min.
6
Werk af met peterselie.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Kook de aardappelen beetgaar in de schil. Blancheer de bonen.
3
Leg op elk vel aluminiumfolie een forel. Kruid met peper en zout en voeg een beetje olie toe.
4
Bedek met 4 in stukken gesneden aardappelen, tijm, peterselie, kappertjes, olijven, de fijngesnipperde jonge uien, de bonen, de pastis en een paar schijfjes citroen.
5
Sluit de papillotten goed en bak in de oven gedurende ongeveer 25 min.
6
Werk af met peterselie.
Nutritionele informatie
Energie: 263 kcal
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Barbecue
Diner
Hoofdgerecht
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Delhaize Zwarte olijf
130 gr
2+1 gratis
€
2
99
Delhaize Kappertjes | Surfines
60 gr
€
0
89
Delhaize Prinsessenbonen
500 gr
€
2
19
Toppits Foil Aluminium | Easy Cut System | 10m
10 m
€
2
99
Pastis 51 Pastis | 45% Alc
70 cl
€
21
49
Taste of Inspirations Filet | Forel | Ardeens | Vel